Ανανέωσε (και) ο Παντελιάδης με την Καλαμαριά

Ανανέωσε (και) ο Παντελιάδης με την Καλαμαριά

Gazzetta team
Ανανέωσε (και) ο Παντελιάδης με την Καλαμαριά

bet365

Τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα χρονιά ο Σάββας Παντελιάδης που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Πόντιους. Ξεκαθαρίζει των Καρατζιοβαλή, Παρμαξίδη, Λεπτοκαρίδη και Σακκά, ανακοινώθηκε ο Βέργος.

Μετά τους Αλμπάνη, Πιτσόκο, Προβατίδη, Λιόνη,Πασιαλή, Μανουσαρίδη, Κισκαμπάνη που ανανέωσαν τα συμβολαιά τους Θεσσαλονικέις ήταν η σειρά του Σάββα Παντελιάδη να συμφωνήσει στην ανανέωση του συμβολαιού του με τους «κοκκινόμαυρους».

Ο 35χρόνος μέσος παρά το γεγονός ότι είχε στα χέρια του πρόταση από τον Κιλκισιακό για να συνεχίσει την καριέρα του, συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες του συλλόγου της Καλαμαριάς και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των «ροσονέρι» για ακόμα μια χρονιά φτάνοντας έτσι τις τρεις συνεχόμενες.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Καρατζιοβαλή, Παρμαξίδη, Λεπτοκαρίδη και Σακκά που είναι οι τελευταίες σε ότι έχει να κάνει με το μέτωπο των ανανεώσεων και των αποδεσμεύσεων. Παράλληλα το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γιάννη Βέργου που αποτελεί την πρώτη του μεταγραφή.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την παραμονή του Σάββα Παντελιάδη, του έμπειρου μέσου, που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τρίτη συνεχή χρονιά. Επίσης ανακοινώνει και την μεταγραφή του 25χρονου μέσου Γιάννη Βέργου, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Βατανιακού. Η Π.Α.Ε. τους εύχεται μια καλή αγωνιστική χρονιά».

Στο μέτωπο των μεταγραφών ο Αντρέας Παντζιαράς εξετάζει αρκετές περιπτώσεις παικτών προκειμένου να αποκτηθούν. Ήδη οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν συζητήσει με τους Κώστα Διαμαντίδη και Στέφανο Καπία (αγωνίστηκε και στο παρελθόν στους Θεσσαλονικείς) που αγωνίζονταν στον Εθνικό Γαζώρου και τον Στράτο Χιντζίδη που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα με τις επαφές να πραγματοποιούνται σε καλό κλίμα.

Πέρα των παραπάνω στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Κώστα Ιασωνίδη (γνωστός του Παντζιαρά από την κοινή τους θητεία στον Τηλυκράτη) που επίσης έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα, ενώ έχουν προταθεί οι περιπτώσεις των Δεινόπαπα και Τέλλου .

Εξελίξεις υπάρχουν και στο θέμα τερματοφύλακα με την περίπτωση του Πουρή να βρίσκεται πάντα στα υπόψη το θέμα όμως να παρουσιάζει δυσκολίες σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα