Αυτό είναι το deal για Οικονόμου

Gazzetta team
Αυτό είναι το deal για Οικονόμου

bet365

Άκρως συμφέρον για τον ΠΑΣ Γιάννινα το deal με την Κάλιαρι για τον Οικονόμου, με την ιταλική ομάδα να προσφέρει τα διπλάσια από τη Φούλαμ που επίσης τον ήθελε!

Οι πληροφορίες που σας είχε μεταφέρει το gazzetta.gr επιβεβαιώθηκαν μέχρι... κεραίας, αφού ο ΠΑΣ θα βάλει στα ταμεία του για τη μεταγραφή του νεαρού αμυντικού πάνω από 500.000 ευρώ, εκ των οποίων ποσοστό θα πάρει και ο ΑΟ Γιάννινα. Παράλληλα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου», διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο παίκτης βρέθηκε στο στόχαστρο των Σαρδηνών από τον Ιανουάριο και αφού ολοκληρώθηκε το σκάουτινγκ, κοντά στο Πάσχα ξεκίνησαν οι επαφές. Παράλληλα, σύμφωνα με τη SportDay τον παίκτη ήθελε και η Φούλαμ, η οποία όμως έδινε 300.000 ευρώ.

Προ ημερών ο παίκτης ταξίδεψε στη Γερμανί,α συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κάλιαρι και έδωσαν τα χέρια. Ο παίκτης έχει λαμβάνειν 130.000 ευρώ την πρώτη χρονιά, 140.000 τη δεύτερη και 150.000 την τρίτη! Μέσα στη βδομάδα θα ταξιδέψει στη Σαρδηνία για να υπογράψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα