Αναμένονται μεταγραφές στον Απόλλωνα

Αναμένονται μεταγραφές στον Απόλλωνα

Gazzetta team
Αναμένονται μεταγραφές στον Απόλλωνα

bet365

Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εξελίξεις στο μέτωπο των ανανεώσεων αλλά κι αυτό των αποχωρήσεων για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Κινητικότητα στα μεταγραφικά προκειμένου να καλυφθούν τα κενά.

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που έρχεται για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς καθώς ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» Αχιλλέας Χαραλαμπίδης αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους Καρατζιοβαλή, Παρμαξίδη, Λεπτοκαρίδη, Παντελιάδη, Σακκά και Λαζαρίδη προκειμένου να κλείσει το μέτωπο των ανανεώσεων αλλά κι αυτό των αποδεσμεύσεων.

Πρόθεση των διοικούντων του συλλόγου της Θεσσαλονίκης είναι η ενίσχυση της ομάδας πάντα σε συννενόηση με τον προπονητή Αντρέα Παντζιαρά, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ από το δυναμικό των Ποντίων αποχώρησαν δέκα παίκτες (Διαμαντόπουλος, Κράββαρης, Λόλας, Κουμής, Λουιζίδης, Κώτσιας, Χαλιμπάκης, Μανουσάκης, Πολιανίδης και Καλαϊτζίδης).

Για το λόγο αυτό άλλωστε παρατηρείται έντονη κινητικότητα στο μεταγραφικό κομμάτι και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν κι άλλες συμφωνίες με παίκτες έπειτα από αυτή με τον Γιάννη Βέργο του Βατανιακού

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα