«Ζιντάν, ο τέλειος προπονητής για τη Ρεάλ»

«Ζιντάν, ο τέλειος προπονητής για τη Ρεάλ»

Θάνος Σαρρής
«Ζιντάν, ο τέλειος προπονητής για τη Ρεάλ»

bet365

Ο Ρομπέρτο Κάρλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του, Ζινεντίν Ζιντάν, τονίζοντας ότι θα ήταν εξαιρετικός προπονητής για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος ετοιμάζεται για τα πρώτα του βήματα ως πρώτος προπονητής στην τουρκική Σίβασπορ και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ζιζού θα μπορούσε να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο στη «Βασίλισσα». Με δηλώσεις του στο πλαίσιο του φιλικού των βετεράνων της Ρεάλ με τη Γιουβέντους, ο Ρομπέρτο Κάρλος έπλεξε το εγκώμιο του Γάλλου.

«Ο Ζιντάν είναι έτοιμος για οποιοδήποτε πόστο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με την ιστορία του του, την ηρεμία, την εξυπνάδα, μπορεί να γίνει ό,τι αυτός θέλει. Προπονητής, δεύτερος προπονητής, διευθυντής, μάνατζερ. Θα μπορούσα να γίνει τα πάντα με ηρεμία. Είναι ένα φανταστικό άτομο για τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα ήταν ένας τέλειος προπονητής», τόνισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα