Η πιο δημοφιλής ομάδα στην Ελλάδα

Η πιο δημοφιλής ομάδα στην Ελλάδα

bet365

Το gazzetta έβαλε το ερώτημα και ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την εντυπωσιακή συμμετοχή, που ξεπερνά κάθε ιστορικό προηγούμενο.

Μας δίνει μεγάλη χαρά, σε όλους στο gazzetta, κάθε φορά που βρίσκουμε έναν τρόπο να βάλουμε όλους εσάς, τους αναγνώστες, στο παιχνίδι της διαμόρφωσης του περιεχομένου, κάθε φορά που φτιάχνουμε μαζί το περιεχόμενο και, κυρίως, κάθε φορά που βρίσκουμε έναν τρόπο για να “ακουστείτε” καλύτερα και πιο δυνατά. Κάπως έτσι νιώθουμε από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν άνοιξε η ψηφιακή κάλπη του gazzetta για να υποδεχθεί τις ψήφους σας και να μας δώσει τη δυνατότητα να αποτυπώσουμε την τάση των συλλογικών προτιμήσεων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Χάρη στη δική σας συμμετοχή που σπάει κάθε ρεκόρ, με τη συμμετοχή περίπου 14.500 ανθρώπων προτού καν συμπληρωθεί 24ωρο στην ψηφοφορία, έχουμε ήδη αρχίσει να εξάγουμε συμπεράσματα σχετικά με την δυναμική των συλλόγων στις γενιές του internet.

Αρχίζουμε να επιβεβαιώνουμε και να τεκμηριώνουμε τις εκτιμήσεις μας σχετικά με την απήχηση των ξένων πρωταθλημάτων στο ελληνικό κοινό του ποδοσφαίρου, με την Αγγλία να “γράφει” περισσότερο από – κατά σειρά – Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία. Παρατηρούμε τις αλλαγές στις τάσεις και την δυναμική των ευρωπαϊκών συλλόγων, εκεί όπου – στις γενιές του internet η Μπαρτσελόνα κάνει περίπατο, η Ρεάλ ακολουθεί, οι ισπανικές “νικούν” για την ώρα τις αγγλικές ομάδες, οι οποίες δίνουν μάχες με τις ιταλικές σε δημοφιλία και μετρούν τους “πιστούς” Ελληνες οπαδούς τους.

Αυτή η ψηφοφορία, στην οποία έχουν ήδη λάβει μέρος δεκάδες εν ενεργεία και παλαίμαχοι αθλητές, όπως και πάρα πολλά πρόσωπα της αθλητικής αγοράς, έχει ήδη γίνει αντικείμενο μελέτης από ξένα websites, ακόμη και από συλλόγους, που παρατηρούν την εξέλιξη της δυναμικής και της απήχησης του εμβλήματός τους στην Ελλάδα.

Η κάλπη του gazzetta θα μείνει ανοικτή, συνολικά, για 26 ημέρες, δηλαδή μέχρι την 1η Ιουλίου, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες του να διαμορφώσουν με την ψήφο τους το μεγαλύτερο, σε αριθμό συμμετεχόντων, δείγμα που διαμορφώθηκε ποτέ στην καταμέτρηση της απήχησης των ελληνικών και ξένων συλλόγων του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και της δυναμικής συλλόγων και εθνικών ομάδων.

Στο gazzetta η “ανησυχία” μας να σας ακούμε και να δημιουργούμε μαζί σας το περιεχόμενο είναι διαρκής. Γι' αυτό και μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση και μας δημιουργεί ενθουσιασμό η απήχηση των ψηφοφοριών μας, η δική σας συμμετοχή, που μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε τόση ένταση στη φωνή σας.

* Αν δεν έχεις ψηφίσει ακόμη, πάτα εδώ για να βρεθείς μπροστά στην κάλπη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Βασίλης Σαμπράκος
Βασίλης Σαμπράκος

Έχει συμπληρώσει 3 δεκαετίες στην αθλητική δημοσιογραφία. Μετά από τόσα χρόνια και τόσα διαφορετικά έργα, δεν λειτουργεί στην δημοσιογραφία για να εκφράζει οπαδικά αισθήματα ή συλλογικές προτιμήσεις. Γράφει και μιλάει για όλους, απευθυνόμενος προς όλους. Και τρελαίνεται στην ιδέα ότι υπάρχει κάπου ένας άνθρωπος, μια μέθοδος ή ένα εργαλείο που θα τον βοηθήσει να κατανοήσει καλύτερα και βαθύτερα το ποδόσφαιρο. Πάνω από όλα, ο Βασίλης Σαμπράκος συστήνεται ως ο συγγραφέας του “Εξηγώντας το θαύμα” ή “The Miracle 2004”, ενός βιβλίου που έφτασε να σταθεί ανάμεσα στα καλύτερα ποδοσφαιρικά βιβλία του 2022 στην Αγγλία.