Εξελίξεις στον «άσο» για Ολυμπιακό

Εξελίξεις στον «άσο» για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Εξελίξεις στον «άσο» για Ολυμπιακό

bet365

Ο Ζαρντίμ θέλει τον Κάρολ στη Σπόρτινγκ, οι Ούγγροι τονίζουν ότι θα φτάσει πρόταση για τον Μέγερι και ο Μίτσελ έχει ήδη έτοιμη τη λίστα του.

Είναι πολύ πιθανόν ο Ολυμπιακός να πορευτεί στην επόμενη χρονιά με βασικό δίδυμο τερματοφυλάκων το υπάρχον, τον Ρόι Κάρολ δηλαδή με τον Μπάλας Μέγερι, ίσως με μία ακόμα προσθήκη, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί γκολκίπερ. Ωστόσο, υπάρχουν πιθανότητες να υπάρξει σημαντική αλλαγή δεδομένων!

Όπως αναφέρει η SportDay, ο Ζαρντίμ θέλει τον έμπειρο Βορειοιρλανδό στην Σπόρτινγκ Λισσανόνας και μάλιστα έχει έρθει και σε απφή μαζί του. Ο Κάρολ έχει συμφωνήσει να μείνει στο Λιμάνι για ένα ακόμα χρόνο, ωστόσο ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές και αν ο Μίτσελ δεν τον προορίζει για βασικό ίσως κοιτάξει αλλού.

Από την άλλη, τα ουγγρικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπάρχει στα σκαριά πρόταση για τον Μέγερι, παρότι το συγκεκριμένο σενάριο ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η πρόταση δεν έχει φτάσει ποτέ! Αν η προσφορά κριθεί συμφέρουσα, ο Ολυμπιακός δεν θα πει όχι. Οπότε είναι πιθανόν να βρεθεί με κενά στον «άσο».

Ο Μίτσελ έχει ήδη ξεκαθαρίσει τους στόχους του, με τον Ανσένχο της Ατλέτικο Μαδρίτης (για δανεικό), τον Ρούμπερν της Μάλαγα και τον Αλβάρες, που μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα