Στα ημιτελικά Νιούελς και Ολίμπια (vid)

Gazzetta team
Στα ημιτελικά Νιούελς και Ολίμπια (vid)

bet365

Η ομάδα του Νάτσο Σκόκο χρειάστηκε τα πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της Μπόκα και με τον Ρικέλμε να αστοχεί, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Μετά από ένα θρίλερ στο Ροσάριο, η Νιούελς Ολντ Μπόις προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, κερδίζοντας την ομάδα του Μπουένος Άιρες στα πέναλτι. Το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, όπως και το πρώτο και έτσι οι δύο ομάδες χρειάστηκαν τη... ρωσική ρουλέτα! Η Μπόκα έμεινε με 10 στο 57' λόγω της αποβολής του Ροντίγκες και ενώ μέχρι τότε το ματς ήταν ισορροπημένο, το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε περισσότερους χώρους στη Νιούελς. Τις καλύτερες ευκαιρίες, πάντως, τις είχε η Μπόκα. Στα πέναλτι έγινε... νέο ντέρμπι, για να κερδίσουν οι γηπεδούχοι με 2-1.

Ο Ρικέλμε αστόχησε στο πρώτο, ο Σκόκο και στα δύο που χτύπησε και τη νίκη στην ομάδα του χάρισε ο Ροντρίγκες, μετά από άστοχο χτύπημα του Χουάν Μανουέλ Μαρτίνεθ. Η Νιούελς περιμένει το νικητή από το Ατλέτικο Μινέιρο Τιχουάνα.

Στο άλλο ματς, η Ολίμπια από την Παραγουάη κέρδισε με 2-1 την Φλουμινένσε, η οποία προηγήθηκε στο 10' αλλά είδε σε έξι λεπτά το 0-1 να γίνεται 2-1. Πι Παραγουανοί θα αντιμετωπίσουν την Σάντα Φε από την Κολομβία.

 

Τελευταία Νέα