Θετικός για παραμονή ο Διούδης

Θετικός για παραμονή ο Διούδης

Gazzetta team
Θετικός για παραμονή ο Διούδης

bet365

Ο Σωκράτης Διούδης δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του ΄με τον Άρη και το θέμα αναμένεται να «κλείσει» θετικά μετά το Μουντιάλ Νέων.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, στον οποίο πιστεύουν πολύ στον Άτρη, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος του πρότεινε ανανέωση συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές, αλλά και μεγαλύτερη ρήτρα. Ο ίδιος είναι θετικός και όπως όλα δείχνουν, το θέμα έχει πάρει το δρόμο του. Το επόμενο ραντεβού, το οποίο αναμένεται να είναι και το τελευταίο, θα γίνει μετά το τέλος των υποχρεώσεων του παίκτη με την Εθνική Νέων στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ευχαριστώ τον κ. πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Έδειξε ότι με πιστεύει, κάτι που με τιμάει ιδιαίτερα. Συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών μου με την Εθνική Νέων, στην οποία αυτή τη στιγμή είμαι αποκλειστικά αφοσιωμένος δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε ο Διούδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα