Με το δικέφαλο αετό στο Ελληνικό

Με το δικέφαλο αετό στο Ελληνικό

Gazzetta team
Με το δικέφαλο αετό στο Ελληνικό

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν αφήνει μέρα να πάει χαμένη και ήδη τρέχει να φτιάξει την προσωρινή έδρα της ΑΕΚ.

Ο «Τίγρης» αποφάσισε να αγοράσει καινούργια καθίσματα για το Ελληνικό, αφού τα 9000 καθίσματα που είχε κλείσει από το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Μετά από επιθεώρηση που έγινε στα καθίσματα διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση αφού τα περισσότερα είναι φθαρμένα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το γήπεδο του Ελληνικού.

Έτσι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να μην τεθεί σε ισχύ η συμφωνία και αποφάσισε να προβεί σε καινούργια αγορά σε χρώμα κίτρινου ενώ κάποια θα είναι μαύρα ώστε να σχηματιστεί ο δικέφαλος αετός. Πλέον το Ελληνικό θα θυμίζει όλο και περισσότερο ΑΕΚ για τα δύο χρόνια που θα χρειαστεί η Ένωση για να φτιάξει το δικό της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα