Κρίνει πολλά το μπάτζετ στον Απόλλωνα

Κρίνει πολλά το μπάτζετ στον Απόλλωνα

Gazzetta team
Κρίνει πολλά το μπάτζετ στον Απόλλωνα

bet365

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στις επόμενες μέρες στα διοικητικά του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον πρόεδρο της ομάδας Αχιλλέα Χαραλαμπίδη να έχει συνατήσεις με τοπικούς φορείς προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας την ερχόμενη χρονιά στη Football League.

Συναντήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες της Καλαμαριάς, αλλά και με τους οργανωμένους αναμένετα να έχει εντός των επόμενων ημερών ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αχιλλέας Χαραλαμπίδης.

Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι να βοηθηθεί τόσο στο οικονομικό και όχι μόνο ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερος σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Football League.

Ενδεικτικό όλων των παραπάνω είναι το ραντεβού του μεγαλομετόχου των «ροσονέρι» με τη «ΘΥΡΑ 2 ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ», σύνδεσμο που εκφράζει τους Ποντίους που μένουν στο δυτικό μέρος της πόλης.

Στα αγωνιστικά την Πέμπτη η ομάδα Κ20 του συλλόγου θα δώσει φιλικό με τον Μέγα Αλέξανδρο, με τις προπονήσεις να ολοκληρώνονται την Παρασκευή. Από την πλευρά του ο Αντρέας Παντζιαράς ετοιμάζει την εκθεσή του σχετικά με το ποιοί θα παραμείνουν ή όχι στο δυναμικό αλλά παράλληλα και τις εισηγήσεις του για αυτούς που θέλει.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα