Με Τόνι στην Ευρώπη οι «βιόλα»

Με Τόνι στην Ευρώπη οι «βιόλα»

Με Τόνι στην Ευρώπη οι «βιόλα»

bet365

Ο Τόνι έστειλε την Φιορεντίνα στην Ευρώπη και την Παλέρμο στην Serie B. Σώθηκε η Τζένοα μετά το 0-0 με την Ίντερ, αδιάφορη ισοπαλία στο Κιέβο-Τορίνο.

Το «Αρτέμιο Φράνκι» είχε φορέσει τα γιορτινά του για να αποθεώσει τα παιδιά του Μοντέλα για την φανταστική χρονιά που διανύουν οι «βιόλα». Η Φιορεντίνα από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι θα είναι το αφεντικό και με τους Γιόβετιτς και Τόνι έφτασε κοντά στο γκολ. Τελικά ο πολύπειρος Ιταλός στράικερ κατάφερε να εξιλεωθεί και στο 41 μετά από ωραία ομαδική προσπαθεια με προβολή άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε η Φιορεντίνα είχε την πρωτοβουλία έχανε ευκαιρίες την ώρα που η Παλέρμο προσπαθούσε σποραδικά να γίνει επικίνδυνη χωρίς όμως επιτυχία και το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Σώθηκε η Τζένοα

Η Τζένοα χρειαζόταν τη νίκη απέναντι στην Ίντερ για να εξασφαλίσει την παραμονή της αλλά δεν χρειάστηκε. Η Παλέρμο την ίδια ώρα γνώριζε την ήττα από την Φιορεντίνα κι έτσι της έκανε και ο ένας βαθμός. Οι Γενοβέζοι έψαξαν το γκολ αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Χαντάνοβιτς ο οποίος σταμάτησε τις προσπάθειες των Φλόρο Φλόρες και Μποριέλο όπως και του Μπερτολάτσι. Με το πέρασμα του χρόνου άρχισαν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία η οποία επίσης δεν χάλασε την Ίντερ η οποία έβαλε τέλος σε ένα συνεχόμενο αρνητικό σερί ηττών.

Μοιρασιά στο «Μπεντεγκόντι»

Κιέβο και Τορίνο σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά παιχνίδι μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο «Μπεντεγκόντι», ένας βαθμός που δεν χάλασε καμία από τις δύο ομάδες. Όλα κρίθηκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο με τον Τεριό να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, και τον Αλέσιο Τσέρτσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι εννιά λεπτά μετά να κάνει το το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο (11/5)
Γιουβέντους-Κάλιαρι 1-1 (61' Βούτσινιτς-12' Ιμπάρμπο)
Κατάνια-Πεσκάρα 1-0 (52' Γκόμες)

Κυριακή (12/5)
Φιορεντίνα-Παλέρμο 1-0 (41' Τόνι)
Κιέβο-Τορίνο 1-1 (10' Τεριό-19' πεν. Τσέρτσι)
Τζένοα-Ίντερ 0-0

 

SERIE A Τελευταία Νέα