Μουρίνιο: «Θα μου λείψει ο Φέργκιουσον»

Μουρίνιο: «Θα μου λείψει ο Φέργκιουσον»

Μουρίνιο: «Θα μου λείψει ο Φέργκιουσον»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρηση του Άλεξ Φέργκιουσον τονίζοντας ότι θα του λείψει ο Σκωτσέζος.

«Ο Φέργκιουσον θα μου λείψει και ο Μόγιες είναι ο σωστός αντικαστατάτης», ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο στο «Sky Sport» για να προσθέσει στη συνέχεια: «Ο Άλεξ επικοινώνησε μαζί μου για να ειδοποιήσει για την απόφασή του. Αιφνιδιάστηκα και στενοχωρήθηκα αν και, την ίδια στιγμή, ήμουν χαρούμενος ακούγοντάς τον. Μου είπε πως ήταν υπερήφανος για την καριέρα που έκανε στη Γιουνάιτεντ».

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχτηκε ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα τώρα χωρίς την παρουσία του «Φέργκι». «Θα είναι δύσκολο για μένα αλλά και για οποιονδήποτε προπονητή να παίζει στο Ολντ Τράφορντ χωρίς να έχει αυτή την μυθική φιγούρα ως αντίπαλο».

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε και για τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μόγιες. «Είναι ένας οργανωμένος προπονητής και ένα εξαιρετικό άτομο, ήταν μία εξαιρετική απόφαση. Θα είναι σημαντικό για αυτόν να έχει την υποστήριξη όλου του συλλόγου. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει να κάνει σπουδαία δουλειά».

Τέλος, για το αν βρεθεί στις εξέδρες για να χαιρετήσει τον Φέργκιουσον στο τελευταίο ματς του Σκωτσέζου στους πάγκους, ο Μουρίνιο ήταν ξεκάθαρος. «Σίγουρα όχι, δεν θέλω να κλάψω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα