Φιλική «εξάρα» ο ΠΑΟΚ

Φιλική «εξάρα» ο ΠΑΟΚ

Φιλική «εξάρα» ο ΠΑΟΚ

bet365

Με φιλικό κόντρα στην Κ20 συνέχισε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ σήμερα. «Εύκολο» 6-0 για τους μεγάλους, 4 τέρματα από τον Αθανασιάδη.

Φιλικό με την Κ20 είχε σήμερα το... μενού για την ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των πλέι οφ, την Τετάρτη κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι «μεγάλοι» επικράτησαν 6-0, με τον Κλάους να είναι σε τρελά κέφια, αφού πέτυχε 4 τέρματα. Δίχτυα βρήκε και ο Κουμάλο, που με προβολή μετά από κόρνερ έκανε το 3-0, όπως και ο Ολίσε, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Έττο, Λίνο, Κουμάλο, Κατσουράνης, Φωτάκης, Λάζαρ, Λόρενς, Καμαρά, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Ιντζίδης, Κιόσσε, Κάτσε, Κίτσιου, Βούκιτς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Ολίσε.

ΠΑΟΚ Κ20: Στρέζος, Χατζόπουλος, Κιόσσες, Πούγγουρας, Ποζατζίδης, Πολύζος, Σαββίδης, Δεμηρτζόγλους, Πέλκας, Βασ. Παπαδόπουλος, Μωυσιάδης.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μελίσσας, Καρατζάογλου, Τζεβελέκης, Καραμπάς, Παπαδόπουλος Δημ.

Οι τραυματίες Σίλντενφελντ, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χακόμπο παραμένει με άδεια στην Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα