«Να μη γίνει η Καβάλα προθάλαμος»

«Να μη γίνει η Καβάλα προθάλαμος»

bet365

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Κώστας Σιμιτζής, τοποθετήθηκε στα σενάρια για την δημιουργία της Καβάλας ως θυγατρική του ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε επίσης στην οικογένεια Ψωμιάδη και τις μετοχές που διατηρεί στην τοπική ομάδα.

Ο Δήμαρχος Καβάλας με δηλώσεις στο «Αθλητικό Μετρόπολις» αρχικά αναφέρθηκε στα σενάρια για την δημιουργία θυγατρικής της Καβάλας από τον ΠΑΟΚ
«Εμένα δεν μου αρέσει η ιδέα να λειτουργήσει η ομάδα της Καβάλας ως ‘προθάλαμος’ μίας βεβαίως μεγαλύτερης και ιστορικής, ομάδας όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Στα μάτια μου τουλάχιστον δεν φαίνεται σωστό. Από την άλλη όμως δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης και οι δυνατότητες πολλών ομάδων είναι περιορισμένες, σίγουρα θεωρούμε ότι μία βοήθεια από ένα άτομο σαν τον κ. Σαββίδη θα είναι σημαντική».
Για την οικογένεια Ψωμιάδη
«Φοβάμαι πως εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα Ψωμιάδη. Είναι κοινό μυστικό εδώ στην Καβάλα πως διατηρεί ακόμη κάποιο πακέτο μετοχών, χωρίς ωστόσο να φαίνεται. Από εκεί και πέρα αν κάποιος ενδιαφέρεται για την αγορά μετοχών, είναι λογικό, χωρίς όμως να είναι και το αυτονόητο, να απευθυνθεί στην οικογένεια Ψωμιάδη».
Τέλος για το πως θα του φαινόταν μία ενδεχόμενη εμπλοκή του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ σε επιχειρήσεις της Καβάλας, τόνισε: «Ήδη ο κ. Σαββίδης έχει αγοράσει την ΣΕΚΑΠ, που είναι Ξανθιώτικη εταιρεία και άμεσα συνδεδεμένη με εμάς στην Καβάλα, λόγω των καπνοκαλλιεργειών. Μακάρι να μπορέσει να κάνει και άλλα πράγματα στην περιοχή, Κάθε επενδυτική προσπάθεια, είναι ευπρόσδεκτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα