«Αν πας στην Ρεάλ θα γίνεις Ρομπίνιο»

Gazzetta team
«Αν πας στην Ρεάλ θα γίνεις Ρομπίνιο»

bet365

Ο Νεϊμάρ ετοιμάζει βαλίτσες για την Ευρώπη με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να είναι οι επικρατέστερες ομάδες για να τον αποκτήσουν. Ο Βραζιλιάνος πάντως, δέχεται συμβουλές να μην πάεισ την Ρεάλ γιατί θα έχει την τύχη του Ρομπίνιο.

Ο Νεϊμάρ έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Μπαρτσελόνα για να μετακομίσει στο «Καμπ Νου» το καλοκαίρι αλλά η Ρεάλ κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να τον κλέψει και να τον φέρει στην Μαδρίτη.

Βέβαια, σύμμαχος για τους Καταλανούς είναι και οι σύμβουλοι του επιθετικού της Σάντος οι οποίοι προτρέπουν τον Νεϊμάρ να μην δεχτεί την πρόταση της Ρεάλ αφού αν μετακομίσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα έχει την τύχη του Ρομπίνιο ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε.

Από την πλευρά της πάντως η Μπαρτσελόνα και ο Σάντρο Ροσέλ δεν δείχνουν να ανησυχούν και εμφανίζονται σίγουροι για την επικείμενη απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα