Περιμένουν τον Αναστασιάδη...

Gazzetta team
Περιμένουν τον Αναστασιάδη...

bet365

Οι άνθρωποι του Πλατανιά έχουν ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν μάθουν πρώτα αν ο Άγγελος Αναστασιάδης θα συνεχίσει στην ομάδα την επόμενη χρονιά...

Ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να κρατήσει τους Χανιώτες στην κατηγορία και αυτό που περιμένουν όλοι είναι η απάντησή του για το αν θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά, καθώς οι διοικούντες τον θέλουν.

Ο ίδιος αναμένεται να απαντήσει μέχρι το τέλος της βδομάδας και αναγκαστικά όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις έχουν μπει στο... ψυγεία, αφού οι Χανιώτες θέλουν πρώρα να ξέρουν ποιος θα είναι ο προπονητής. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός με γνώμονα η ομάδα να χτίσει στην περσινή χρονιά και να καθιερωθεί στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα