Υποψήφιος για παίκτης της χρονιάς ο «Κάρα»!

Θάνος Σαρρής
Υποψήφιος για παίκτης της χρονιάς ο «Κάρα»!

bet365

Η Φούλαμ ανακοίνωσε στον κόσμο της του πέντε υποψήφιους για τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Γιώργος Καραγκούνης!

Υποψήφιος για μια σημαντική διάκριση είναι ο Έλληνας μέσος, ο οποίος σε αυτούς τους μήνες που βρίσκεται στους «Κότατζερς» έχει κερδίσει τους πάντες στην ομάδα! Ο κόσμος τον συμπαθεί και θα έχει τη δυνατότητα να τον αναδείξει παίκτη της χρονιάς, καθώς είναι μαζί με τους Μπρέντε Χάνγκελαντ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Μαρκ Σβάρτσερ και Σάσα Ρίτερ υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της φετινής σεζόν στη Φούλαμ! Ο σύλλογος ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες και πλέον είναι στο χέρι των οπαδών να επιλέξουν! Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Μάρτιν Γιολ εξέφρασε την επιθυμία του να τον κρατήσει στο Κρέιβεν Κότατζ.

Στην περιγραφή για τον Καραγκούνη η επίσημη ιστοσελιδα της Φούλαμ αναφέρει: «Ο Γιολ τον έφερε για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του με επιπρόσθετο βάθος και εμπειρία, ο Καραγκούνης έχει γίνει κάτι πολύ περισσότερο από έναν συμπληρωματικό παίκτη για τους Whites, έχοντας ξεκινήσει σε 20 ματς και έχοντας μπει ως αλλαγή σε πέντε περιπτώσεις. Έχει ήδη γίνει αγαπημένος για τους οπαδούς, λόγω του απαράμιλλου πάθους του και του ζήλου του μέσα στο γήπεδο και η εργατικότητά του δεν φεύγει ποτέ, παρότι έγινε πρόσφατα 36. Έχει την μεγαλύτερη ακρίβεια στις πάσες από κάθε άλλον στην ομάδα της Φούλαμ (90.9%). Επίσης έχει πετύχει δύο σημαντικά γκολ, και τα δύο με τρομερά σουτ από απόσταση σε συνεχόμενα ματς τον Ιανούαριο απέναντι στη Μπλάκπουλ και την Γουίγκαν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα