«Ο Μέσι δεν έπαιξε και η Μπάρτσα ταπεινώθηκε»

Θάνος Σαρρής
«Ο Μέσι δεν έπαιξε και η Μπάρτσα ταπεινώθηκε»

bet365

Oι καταλανικές εφημερίδες αναγνωρίζουν την ανωτερότητα της Μπάγερν απέναντι στην Μπαρτσελόνα, την ώρα που οι μαδριλένικες «βομβαρδίζουν» με αρνητικά σχόλια! Δείτε τα ισπανικά πρωτοσέλιδα στο gazzetta.gr.

Η υποταγή της Μπαρτσελόνα με κατεβασμένα χέρια στους Βαυαρούς ήταν δεδομένο ότι θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τους Ισπανούς. Η Sport στέκεται στην απουσία του Μέσι, η Εl Mudo βγάζει το καπέλο στην ομάδα του Χάινκες και η Marca... τονίζει ότι δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

«Χωρίς το Θεό δεν έγινε το θαύμα», αναφέρει η καταλανική Sport κάνοντας ένα λογοπαίγνιο, αφού τη λέξη Dios που σημαίνει Θεός γράφει D10s για τον Μέσι. Έχει φωτογραφία του Αργεντινού στον πάγκο και προσθέτει: «Ο Μέσι δεν έπαιξε και η Μπάρτσα ταπεινώθηκε ξανά. Το τελικό 7-0 του ημιτελικού αντικατοπτρίζει την τακτική και σωματική ανωτερότητα της κατεδαφιστικής Μπάγερν».

Από την πλευρά της, η El Mundo Deportivo αποθεώνει την ομάδα του Χάινκες: «Μεγάλη Μπάγερν» γράφει, έχοντας τους παίκτες της Μπάρτσα να αποχαιρετούν. «Οι Γερμανοί πέρασαν πάνω από μία Μπάρτσα λιωμένη. Το γκολ του Ρόμπεν τελείωσε τις ελάχιστες ελπίδες για ανατροπή».

Οι Μαδριλένοι είδαν τους Καταλανούς να τους... κάνουν πλάκα για τον αποκλεισμό από την Ντόρτμουντ και πλέον ήρθε η σειρά τους! Ένα τεράστιο «0-7» κοσμεί το πρωτοσέλιδο της Marca, που γράφει: «Η Μπάγερν συνέθλιψε την Μπάρτσα σε μία σειρά που είναι αδύνατον να ξεχαστεί. Η Μπάρτσα του Τίτο καταρρέει. Οι Γερμανοί κατάστρεψαν μια ομάδα πεσμένη που ποτέ δεν στάθηκε ανταγωνιστική».

Η As, από την πλευρά της, ασχολείται περισσότερο με τα ζητήματα της Ρεάλ Μαδρίτης και την διαδοχή του Ζοσέ Μουρίνιο, έχοντας πρωτοσέλιδο τον Αντσελότι. Στο πάνω μέρος της εφημερίδας υπάρχει φυσικά αναφορά στη Μπαρτσελόνα: «Η Μπάγερν ισοπέδωσε για μια ακόμα φορά την Μπάρτσα», γράφει χαρακτηριστικά!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα