«Έχουμε δουλειά μπροστά μας»

«Έχουμε δουλειά μπροστά μας»

«Έχουμε δουλειά μπροστά μας»

bet365

Πάνω από μία ώρα διήρκησε το ειδικό πρόγραμμα για τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στου Ρέντη. «Πρώτη» για τους Μαϊκλ Ολαϊτάν και Ανδρέα Σάμαρη.

Στου Ρέντη βρέθηκαν την Μεγάλη Τετάρτη οι Σάμαρης, Ολαϊτάν, Ζαραδούκας, Τάτος, Ποτουρίδης και Διαμαντάκος για να κάνουν το πρόγραμμα που είχε βγει για αυτούς. Οι πέντε παίκτες μαζί με 5-6 ποδοσφαιριστές των Νέων έκαναν το απόγευμα για πάνω από μία ώρα πρόγραμμα.

Στην αρχή τους μίλησε ο Βίκτορ Σάντσεθ που μαζί με τους άλλους συνεργάτες του Μίτσελ και τους γυμναστές της ομάδας επέβλεπαν την προπόνηση. «Καλώς ήρθατε ξανά στην ομάδα. Μας περιμένει τώρα προπόνηση. Έχουμε δουλειά μπροστά μας», τους τόνισε.

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού δεν ήταν οι Σουμπίνιο και Ντε Βινσέντι με τους δύο να λείπουν λόγω των πλέι οφ. Το... μενού για τους παίκτες του Ολυμπιακού περιλάμβανε 5-2 σε τετράγωνα με αλλαγές, ασκήσεις κατοχής, κατοχή μπάλας με γκολ και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Οι ίδιοι παίκτες θα κάνουν ανάλογη προπόνηση και το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης. Επίσης ορισμένοι από αυτούς ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό των ερυθρόλευκων με τον Ατρόμητο στου Ρέντη την Μεγάλη Παρασκευή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα