Μετακομίζει στη Λεβερκούζεν ο Παπασταθόπουλος!

Gazzetta team
Μετακομίζει στη Λεβερκούζεν ο Παπασταθόπουλος!

bet365

Μια ανάσα από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τις «ασπιρίνες» και περιμένει το οριστικό deal με τη Βέρντερ Βρέμης.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι δυσαρεστημένος από τη Βέρντερ Βρέμης. Η ομάδα του πάει από το κακό στο χειρότερο και βρίσκεται πολύ κοντά στις ομάδες που παλεύουν για τον υποβιβασμό. Παράλληλα, «πλακώθηκε» με τον Αρναούτοβιτς, ενώ έχει απηυδήσει από τις αλλαγές θέσεων. Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι πρώτος του στόχος είναι να παίζει σε ανταγωνιστική ομάδα και κατά τα φαινόμενα... τη βρίσκει!

Τα γερμανικά ρεπορτάζ που ήθελαν την Λεβερκούζεν να τον πολιορκεί επιβεβαιώνονται, καθώς, όπως αναφέρει η SportDay, oι επαφές είναι πολύ προχωρημένες και φέρονται να απομένουν τα τυπικά. Ο διεθνής αμυντικός έχει συμφωνήσει προφορικά για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατομμύρια ευρώ και ετοιμάζεται για... Tσάμπιονς Λιγκ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα