Novileague με Μπέτις-Γρανάδα και Κανάλες

Gazzetta team
Novileague με Μπέτις-Γρανάδα και Κανάλες

bet365

Μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ το μενού του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet έχει το παιχνίδι της Μπέτις με την Γρανάδα.

Η μάχη στην La Liga δεν περιορίζεται μόνο στον τίτλο της πρωταθλήτριας, αλλά και στα εισιτήρια που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το αποψινό ματς της Μπέτις με την Γρανάδα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν την τύχη στα χέρια τους, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να νιώθουν σιγουρά από το +4 που έχουν από τους διώκτες τους. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που αγνοούν τη νίκη εδώ και 6 αγωνιστικές που μετράνε ισάριθμες ισοπαλίες.

Από την άλλη, η Γρανάδα που κυνηγάει και αυτή μία θέση στην Ευρώπη, εκτός από το -6 έχει να αντιμετωπίσει και την κακή παράδοση μακριά από την έδρα της, καθώς μέχρι στο 2021 έχει μόλις 2 επιτυχίες, έχοντας δεχθεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Εμείς, θα επιλέξουμε τη νίκη της Μπέτις με 2-0 και σκόρερ των Κανάλες που είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 10 γκολ.

Στις βαθμολογίες τώρα, σε αυτές με το ακριβές σκορ πλέον υπάρχουν 5 παίκτες με 3 επιτυχίες, ενώ στους σκόρερ γίνεται ένας μικρός χαμός, καθώς πάνω από 20 παίκτες έχουν 3 σωστές επιλογές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα