Novileague με Έβερτον-Τότεναμ και Κέιν

Gazzetta team
Novileague με Έβερτον-Τότεναμ και Κέιν

bet365

Μετά το τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η Novileague πάει Αγγλία για το Έβερτον-Τότεναμ.

Champions League και Europa League αποτελούν παρελθόν προσωρινά και η Novileague επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα στην Premier League.

Με την αναμέτρηση της Έβερτον με την Τότεναμ λοιπόν συνεχίζουμε στην 4η περίοδο του διαγωνισμού της Novibet, όπου όλοι οι παίκτες, εκκινώντας ακόμα και σήμερα, μπορούν να κερδίσουν, καθώς οι βαθμολογίες σε «Ακριβές Σκορ» και «Σκόρερ» για την 4η περίοδο (20 αγωνιστικές, 44.000€ εγγυημένα*) ξεκίνησαν από μηδενική βάση!

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Στην αναμέτρηση αυτή, οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για ευρωπαϊκή έξοδο, αν και δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παραμένει δίχως νίκη από τις αρχές Μαρτίου(0-2-3). Άξιο αναφοράς μάλιστα είναι το γεγονός οτι μέσα στο 2021, έχει μόλις μία νίκη στο Γκούντισον Παρκ.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Βέβαια ούτε οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την Τότεναμ, όμως στα τελευταία παιχνίδια δείχνουν να τα πάνε καλά μακριά από την έδρα τους, έχουν 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Εμείς θα επιλέξουμε νικήτρια την Τότεναμ με 1-2, το οποίο έχει εμφανιστεί 25 φορές στην εφετινή Premier League.

Στις βαθμολογίες τώρα, 3 παίκτες έχουν 2 σωστές επιλογές στο ακριβές σκορ, ενώ στους σκόρερ έχουμε το αντίστροφο: 2 παίκτες με 3 σωστές επιλογές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα