Γερο-Γιοβάισα: Μια φορτσάτη και μια... φρεσκαρισμένη

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Μια φορτσάτη και μια... φρεσκαρισμένη

bet365

Σε Αγγλία και Ιταλία το ενδιαφέρον του Γερο-Γιοβάισα για την Κυριακή στο στοιχηματικό τοπίο. Λονδίνο και Ρώμη οι δύο πόλεις στις οποίες... έριξε το βάρος της μελέτης του.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Λίγο πριν την εβδομάδα που δεν μας αρέσει καθόλου λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και τη διακοπή των πρωταθλημάτων, ο καιρός βοήθησε ώστε να καθίσουμε σπίτι με τον καφέ και να μελετήσουμε για ν' αποχαιρετήσουμε για λίγο τα σπουδαία ματς με την ευχή να μας ανταποδώσουν την αγάπη με... ταμείο.

Με τη φόρα που έχει η Άρσεναλ μετά τη νίκη στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου και την πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa League, καλείται ν' αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες να κυνηγήσει την 6άδα στις αγωνιστικές που απομένουν στην Premier League.

Το «διπλό» των «κανονιέρηδων» απέναντι στην Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο της πρωτεύουσας, δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο...

Στη Ρώμη η ξεκούραστη Νάπολι που έχει πάρει και τον αέρα των «τζιαλορόσι» μου φαίνεται ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό κόντρα στην ομάδα του Φονσέκα. Ναι μεν η Ρόμα κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά του Europa League, όμως, σε αντίθεση με τους «παρτενοπέι» είχε μεγάλο ταξίδι από την Ουκρανία τη στιγμή που η ομάδα του Γκατούζο δεν είχε ματς αφού αναβλήθηκε αυτό με την Γιουβέντους.

Με πέντε νίκες στα τελευταία 8 μεταξύ τους παιχνίδια και θετικό αποτέλεσμα στα δυο πιο πρόσφατα ματς, η Νάπολι αξίζει ένα draw no bet για την αποψινή αναμέτρηση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα