Novileague με Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα και Σέρχιο Ράμος

Gazzetta team
Novileague με Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα και Σέρχιο Ράμος

bet365

Η 3η περίοδος της Novileague ξεκινάει με το Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα.

Μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ της Κυριακής και το χθεσινό... ρεπό, η Novileague επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με την αφετηρία της 3ης περιόδου.

Όλοι οι παίκτες, ξεκινώντας ακόμα και σήμερα, μπορούν να κερδίσουν, καθώς οι βαθμολογίες σε «Ακριβές Σκορ» και «Σκόρερ» για την 3η περίοδο (20 αγωνιστικές, 44.000€ εγγυημένα*) αρχίζουν από μηδενική βάση!

Παράλληλα συνεχίζεται η κούρσα για το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000€, που θα κερδίσει ο παίκτης ή οι παίκτες που μετά την ολοκλήρωση και των 5 περιόδων (100 αγωνιστικές) θα έχουν 35 ή περισσότερες σωστές προβλέψεις στην κατηγορία «Ακριβές Σκορ».

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Το πρόγραμμα για σήμερα λοιπόν, περιλαμβάνει την ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αταλάντα, όπου οι γηπεδούχοι καλούνται να υπερασπιστούν την εκτός έδρας νίκη τους στο Μπέργκαμο με 1-0.

Η «Βασίλισσα» είναι το φαβορί, προερχόμενη από σερί 6 νικών και 2 ισοπαλιών, όμως η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι αποτελεί πολύ επικίνδυνο αντίπαλο λόγω της άνεσης με την οποία σκοράρει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι έχει την 2η καλύτερη επίθεση στην Serie A, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως έχουν 5 σερί εκτός έδρας νίκες, με 14-3 ρεκόρ τερμάτων.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Στο αποψινό ματς πάντως, εμείς θα πάμε με σκορ το 2-1 και σκόρερ τον Σέρχιο Ράμος.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα