Top-5: Οι μεγαλύτερες εκπλήξεις της τελευταίας αγωνιστικής! (vids)

Gazzetta team
Top-5: Οι μεγαλύτερες εκπλήξεις της τελευταίας αγωνιστικής! (vids)

bet365

Τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος, πριν τα μεγάλα ραντεβού και το ελληνικό πρωτάθλημα μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις που χάρισαν μεγάλες νίκες γοήτρου και... σωτηρίας!

Το ελληνικό πρωτάθλημα παίζει στην bwin με κορυφαίες αποδόσεις! |21+

Τελευταία στροφή στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος και οι εκπλήξεις... καραδοκούν! Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ξεφύγει, ωστόσο οι μάχες για σωτηρία και Ευρώπη κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο! Μεγάλα ραντεβού στην 26η αγωνιστική, εκεί όπου τα ματς θα αρχίσουν την ίδια ώρα (19.00). Αρκετές ομάδες καίγονται για βαθμούς, ώστε να βελτιώσουν τη θέση τους στον πίνακα λίγο πριν τη σέντρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ. Οι εκπλήξεις είναι στο παιχνίδι και την τελευταία δεκαετία υπήρξαν αρκετές, οι οποίες έδωσαν νίκες... σωτηρίας και τρίποντα γοήτρου!

5. 13/04/2014: Ξάνθη - Παναθηναϊκός 3-1

Στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας, η Ξάνθη έπαιζε την ύπαρξη της, αφού μόνο με νίκη θα σωζώταν ή θα έπαιζε στα μπαράζ. Οι «Ακρίτες» μπήκαν πιο δυνατά από τον Παναθηναϊκό, που... ψαχνόταν μέσα στο γήπεδο, πήραν την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου να πάρουν προβάδισμα στο σκορ αλλά και αριθμητικό πλεονέκτημα! Στο 16' ο Σπάθας υπέδειξε πέναλτι όταν η μπάλα έπειτα από προβολή του Γούτα βρήκε εξ' επαφής στον ώμο του πεσμένου Κουτρουμπή, με τον τελευταίο να αντικρίζει και την κόκκινη κάρτα. Ο Σολάρι δεν έκανε λάθος και πέτυχε το 1-0. Εξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Αργεντινό στράικερ, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το κενό στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Καπίνο. Στο 31', ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς, καθώς ο Κλωναρίδης μετά από εξαιρετική ασίστ του Δώνη, μείωσε σε 2-1. Ωστόσο, ο Μάνταλος με σουτ μέσα από την περιοχή στο 51' έγραψε το 3-1 και έστρεψε το βλέμμα των φιλάθλων στα υπόλοιπα παιχνίδια. Η Ξάνθη δεν υποβιβάστηκε, αλλά έπαιξε την παραμονή της στα μπαράζ. Απόδοση 4.60 να σημειωθούν over 3.5 γκολ και στο φετινό φινάλε του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο.

bwin - Ενισχυμένες αποδόσεις και πληθώρα αποδόσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα! |21+

4. 10/05/2015: Πλατανιάς - Ολυμπιακός 1-1

Ο Πλατανιάς υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Super League, θέλοντας έναν πόντο απέναντι στους Πρωταθλητές Ελλάδας, ώστε να μην μπει σε περιπέτειες στο ένα και μοναδικό σενάριο, από τα 16 πιθανά, που τον έστελνε στην Football League. Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά, πίεσαν κι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Τόρες. Στο 17' πάντως ο Πλατανιάς έφτασε στο γκολ, όταν από γύρισμα μέσα στην μικρή περιοχή, Ρομπέρτο και Αυλωνίτης δεν λειτούργησαν ιδανκά και ο στόπερ του Ολυμπιακού με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0). Οι Πειραιώτες έμοιαζαν εγκλωβισμένοι στην επιθυμία του Μήτρογλου να βγει πρώτος σκόρερ, με τον Ελληνα φορ να χάνει δυο καλές ευκαιρίες. Φουλ επίθεση στην επανάληψη, όμως ελάχιστες ευκαιρίες. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 87', όταν ο Χάρα με ατομική ενέργεια πέτυχε το 1-1. Απόδοση 3.90 να λήξει ισόπαλο το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ.

3. 7/05/2018: Παναθηναϊκός - Ξάνθη 1-2

Μια χρονιά μαρτύριο για τον Παναθηναϊκό τελείωσε έτσι όπως... άρχισε! Οι «πράσινοι» που έχασαν βαθμούς από αφαιρέσεις υποδέχθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν την Ξάνθη. Είχε προηγηθεί το 0-3 από τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ήθελε να βάλει τέλος στη χρονιά με τρίποντο! Στη σχεδόν άδεια Λεωφόρο, το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά για να κλείσει τη σεζόν με μια νίκη γοήτρου. Πίεσε τους «ακρίτες» και στο 18' ο Λουτσιάνο με ένα υπέροχο γκολ πέτυχε το 1-0. Η Ξάνθη απάντησε άμεσα και στην πρώτη της φάση, ο Κασάδο έφερε το ματς στα ίσα. Ο Παναθηναϊκός πίεζε, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν και το δεύτερο γκολ! Στο 66ο ο Ντουρίτσκοβιτς τσίμπησε τη μπάλα και νίκησε τον Διούδη που έκανε έξοδο. Στο φινάλε, πάντως, παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα, οι λίγοι οπαδοί των «πρασίνων» χειροκρότησαν παίκτες και Μαρίνο Ουζουνίδη, στο τελευταίο του ματς στον πάγκο του «τριφυλλιού». Θα κλείσει ο Παναθηναϊκός το φετινό πρωτάθλημα με νίκη; Απόδοση 3.50 να νικήσει τον ΠΑΟΚ!

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ; Στην bwin το παιχνίδι αλλάζει με κορυφαίο Live Στοίχημα και ενισχυμένες αποδόσεις!

2. 22/04/2012: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-3

Βαθμολογικό άγχος δεν υπήρχε αρκετό, ο Λεβαδειακός είχε εξασφαλίσει άνετα την παραμονή, ενώ ο ΠΑΟΚ ήθελε μόνο νίκη για να μπει με έναν βαθμό στα πλέι οφ! Στο τελευταίο σφύριγμα, οι Βοιωτοί είχαν πάρει μια τεράστια νίκη γοήτρου με 4-3, ενώ ο ΠΑΟΚ έμπαινε στα πλέι οφ χωρίς βαθμό. Ο «Δικέφαλος» μπήκε πιο πειθαρχημένα το παιχνίδι και προηγήθηκε με τον Αθανασιάδη στο 21'. Ο Λεβαδειακός, όμως, αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με τον Μελισσά. Το δεύτερο ημίχρονο είχε γκολ, πολλά γκολ! Στο 48' ο Βασιλείου πέτυχε το 2-1. Ο Μπόλονι έπαιξε φουλ επίθεση και σε πέντε λεπτά (78'-83') ήρθε η ολική ανατροπή με Ίβιτς, Αθανασιάδη. Τίποτα δεν είχε τελειώσει. Ο Ναπολεόνι ισοφάρισε στο 87' και ο Μαχαίρας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το 4-3 στις καθυστερήσεις. Απόδοση 4.10 να νικήσει ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και να σημειωθούν στο ματς over 2.5 γκολ.

Κάθε λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής παίζει στην bwin με νέα ειδικά στοιχήματα! |21+

1. 17/04/2016: Λεβαδειακός - ΑΕΚ 3-0

Η ΑΕΚ γνώρισε ταπεινωτική ήττα στη Λιβαδειά, προκαλώντας τις αποδοκιμασίες των οπαδών της. Λίγες ημέρες πριν τη σέντρα, όλοι στην Ένωση προπονητής και παίκτες, τόνιζαν πόσο σημαντικό είναι να τερματίσουν στη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Όμως τα λόγια δεν έγιναν πράξη. Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» αποχώρησαν με σκυμμένο κεφάλι και με το «βαρύ» 3-0. Η ΑΕΚ ήταν κάκιστη επιθετικά και τραγική αμυντικά! Μπαρμπόσα και Μπουονανότε έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, με τον Λεβαδειακό να προηγείται 2-0 σε ένα λεπτό χάρη σε δυο αυτογκόλ (!). Στο πρώτο, ο Μπακάκης έδιωξε και η μπάλα χτύπησε στον Ντίντακ και κατέληξε στα δίχτυα! Στο δεύτερο, η μπάλα βρήκε στον Τζανετόπουλο μετά το διώξιμο του Ντίντακ και κατέληξε στα δίχτυα του Μπαρόχα. Στο 64', ο Ατζαγκούν έκανε μια βαθιά μπαλιά, ο Μπαρόχα για κάποιον λόγο βγήκε εκτός περιοχής, ο Μάντζιος τον απέφυγε και στη συνέχεια με το κεφάλι, παρά την πίεση του Λαμπρόπουλου, έγραψε το 3-0! Απόδοση 4.40 να νικήσει ο Βόλος την ΑΕΚ.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα