Novileague με Γιουβέντους-Πόρτο και Κριστιάνο

Gazzetta team
Novileague με Γιουβέντους-Πόρτο και Κριστιάνο

bet365

Η Novileague μετακομίζει στην Ιταλία για την 36η αγωνιστική της και την ρεβάνς της Πόρτο με την Γιουβέντους.

Ακόμα ένα τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων ξεκινάει σήμερα και η Novileague δεν θα μπορούσε να μην κάποια προσφορά.

Όποιος λοιπόν προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα και των τριών αγώνων, Γιουβέντους – Πόρτο (09/03, 22:00), Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα (10/03, 22:00) και Ολυμπιακός – Άρσεναλ (11/03, 22:00), θα προσθέσει στον λογαριασμό του 300 ευρώ.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Αφετηρία, όπως είπαμε, είναι το σημερινό παιχνίδι στο Τορίνο μεταξύ της «Μεγάλης Κυρίας» και των «Δράκων».

Οι γηπεδούχοι, έχοντας μείνει πίσω στην μάχη για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην γειτονική χώρα, ψάχνουν την ανατροπή του 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Έκτοτε, η ομάδα του Αντρέα Πίρλο μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις εγχώριες διοργανώσεις. Μάλιστα, στα τρία από αυτά τα παιχνίδια σημείωσε ακριβώς τρία γκολ, στοιχείο ενθαρρυντικό ενόψει της αποψινής ρεβάνς, καθώς Κριστιάνο Ρονάλντο με 4 και Αλβάρο Μοράτα με 3 δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στον αντίποδα, η Πόρτο δεν μπαίνει στην αναμέτρηση με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Το σύνολο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο κουβαλάει στην πλάτη τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, το -10 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Liga Nos και τις μόλις 3 νίκες στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Εμείς θα επιλέξουμε για σκορ, το 2-0 που είναι το αγαπημένο αποτέλεσμα της Γιουβέντους για φέτος με 4 εμφανίσεις, ενώ στον σκόραρε θα πάμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που φέτος μετράει 27 τέρματα.

Στις βαθμολογίες τώρα, σε αυτή με τα σκορ 9 παίκτες έχουν από 5 σωστές προβλέψεις, ενώ σε αυτή με τους σκόρερ μόλις 2 έχουν 9 σωστές επιλογές.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα