Novileague: Όσα έγιναν στην 1η περίοδο και οι δηλώσεις των νικητών

Gazzetta team
Novileague: Όσα έγιναν στην 1η περίοδο και οι δηλώσεις των νικητών

bet365

Την περασμένη Κυριακή έπεσε η αυλαία στην 1η περίοδο της ανανεωμένης Novileague, με το ντέρμπι «αιωνίων» Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, μοιράζοντας συνολικά το χρηματικό έπαθλο των 44.000€ στους νικητές!

Στην κατηγορία «Ακριβές Σκορ», ο χρήστης Ioa***** έπιασε στην... εκπνοή τον χρήστη nan***** στην κορυφή του πίνακα με 7 σωστές προβλέψεις και μοιράστηκαν το μεγάλο έπαθλο των 20.000€ (από 10.000€ ο καθένας). Από εκεί και πέρα, στην 2η θέση με 6 σωστές προβλέψεις ακολούθησαν 23 χρήστες, οι οποίοι μοιράστηκαν το έπαθλο των 2.000€ (από 90€ έκαστος).

Στην κατηγορία «Σκόρερ», επίσης δύο παίκτες πρώτευσαν με τη λήξη της 1ης περιόδου: And***** και Tha***** έφτασαν τις 13 σωστές προβλέψεις και έλαβαν το έπαθλο των 20.000€ (από 10.000€ ο καθένας). Πίσω τους, στην 2η θέση με 12 σωστές προβλέψεις, ισοβάθμησαν 9 χρήστες, οι οποίοι μοιράστηκαν το έπαθλο των 2.000€ (από 225€ έκαστος).

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Οι νικητές και των δύο κατηγοριών μίλησαν για την εμπειρία και τις εντυπώσεις που τους άφησε η ανανεωμένη Novileague.

- Θ.Κ. από την Πάτρα (username: Tha*****), νικητής στην κατηγορία «Σκόρερ»: Πρόκειται για έναν πολύ ωραίο και συναρπαστικό διαγωνισμό. Τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία αγωνιστική, την οποία έζησα με μεγάλο σασπένς. Την προτείνω ανεπιφύλακτα, μάλιστα ήδη έχω προτρέψει τους φίλους μου να μπουν και αυτοί στο παιχνίδι.

- Ι.Σ. από το Αγρίνιο (username: Ioa*****), νικήτρια στην κατηγορία «Ακριβές Σκορ»: Ήταν καθαρά θέμα τύχης η νίκη, στην οποία είχε μέρος και ο σύζυγός μου. Με βοήθησε σε ορισμένα παιχνίδια, διότι δεν παρακολουθώ όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία αγωνιστική ανέβασε την αδρεναλίνη και σίγουρα η ανατροπή μας έκανε χαρούμενους. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από τον διαγωνισμό της Novibet!

- Α.Α. από την Αίγινα (username: And*****), νικητής στην κατηγορία «Σκόρερ»: Είναι ένας ωραίος διαγωνισμός. Προσωπικά, εξακολουθώ να κάνω τις προβλέψεις μου, ενώ με κάθε ευκαιρία προτρέπω και τους γνωστούς μου να συμμετέχουν σε αυτό το εξαιρετικό εγχείρημα της Novibet.

- Ε.Π. από την Κόρινθο (username: nan*****), νικήτρια στην κατηγορία «Ακριβές Σκορ»: Μου άρεσε πάρα πολύ η όλη διαδικασία της Novileague. Η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο και νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό από αυτή κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Όλοι οι παίκτες, ξεκινώντας ακόμα και σήμερα, μπορούν να κερδίσουν, καθώς οι βαθμολογίες σε «Ακριβές Σκορ» και «Σκόρερ» για τη 2η περίοδο (απομένουν 17 από τις 20 αγωνιστικές, 44.000€ εγγυημένα*) αρχίζουν από μηδενική βάση!

Συνεχίζεται, παράλληλα, η κούρσα για το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000€, που θα κερδίσει ο παίκτης ή οι παίκτες που μετά την ολοκλήρωση και των 5 περιόδων (100 αγωνιστικές) θα έχουν 35 ή περισσότερες σωστές προβλέψεις στην κατηγορία «Ακριβές Σκορ».


Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα