Αγουέρο: Επιστρέφει... για τον τίτλο! (pics)

Αγουέρο: Επιστρέφει... για τον τίτλο! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Αγουέρο: Επιστρέφει... για τον τίτλο! (pics)

bet365

Ο Αγουέρο έπειτα από τραυματισμούς και μάχη με τον κορονοϊό επιστρέφει σε μια Σίτι που έχει ήδη πετύχει ρεκόρ νικών στο αγγλικό ποδόσφαιρο και ο Αργεντινός προστίθεται στη φαρέτρα του Γκουαρδιόλα για να ... κλειδώσει τον τίτλο.

Με απόσταση πέντε βαθμών από τον πιο άμεσο διώκτη στην κορυφή, με ματς λιγότερο, με 14 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ρεκόρ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να αισθάνεται σαν να... έκανε ακόμα μια ποιοτική μεταγραφή για την επίθεση.

Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει ταλαιπωρηθεί τρομερά τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί μονάχα 142 λεπτά στη φετινή Premier League με πέντε συμμετοχές κατά τις οποίες βρέθηκε στο αρχικό σχήμα σε δυο ματς και μπήκε με αλλαγή στα υπόλοιπα τρία, όμως, έδειξε στην προπόνηση της Δευτέρας ότι πλέον... φορτσάρει.

Έχοντας αντιμετωπίσει τραυματισμούς και έχοντας μπλεχθεί και με τον κορονοϊό καθώς είχε έρθει σε επαφές με κρούσματα και εν τέλει κόλλησε κι εκείνος, ο Αγουέρο πλέον είναι υγιής και θα προσπαθήσει όσο γίνεται πιο σύντομα να ενσωματωθεί στα πλάνα του Γκουαρδιόλα για να ... σιγουρέψει την κατάκτηση της κορυφής.

 

Τελευταία Νέα