H G-Betting προτείνει: Εμπιστοσύνη στα γκολ και σε ΠΑΟΚ αλλά και Ολυμπιακό

G-Betting G-Betting
H G-Betting προτείνει: Εμπιστοσύνη στα γκολ και σε ΠΑΟΚ αλλά και Ολυμπιακό

bet365

Η G-Betting επανέρχεται για τα ματς της Κυριακής και ξεχωρίζει τους εύκολους άσους σε Τουμπα και Καραϊσκάκη.

Συνεχίζεται η 21η αγωνιστική με 4 ματς αλλά εμείς θα σταθούμε στα 3 από αυτά. ΠΑΟΚ-Απολλων Σμύρνης, Ολυμπιακός-ΟΦΗ αλλά και το μεγάλο ματς της αγωνιστικής που δεν είναι άλλο από το ΑΕΚ-Αρης.

Εμπιστευόμαστε τα γκολ (τα πολλά γκολ) αλλά και τις έδρες σε Τούμπα και Καραϊσκάκης ελπίζοντας ότι θα μας δικαιώσουν όπως έγινε και την προηγούμενη αγωνιστική.

Αρχή λοιπόν από το ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης. Το μεσημέρι της Κυριακής στην Τούμπα οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία λογικά θα πάρουν το ματς και θα το κάνουν κι εύκολα. Το να νικήσει ο ΠΑΟΚ και να μπουν περισσότερα από 2 γκολ στο ματς πληρώνει 1.75 κι αυτή είναι η πρώτη μας επιλογή.

Μεγαλύτερο ρίσκο το οποίο όμως πέρασε κόντρα στον Παναιτωλικό είναι το over 3.5 σε απόδοση 2.20. Κι αυτό γιατί και ο Απόλλων είναι μια ομάδα που κυνηγάει το γκολ.

Συνεχίζουμε με το Ολυμπιακός-ΟΦΗ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν βρει ρυθμό, ο ΟΦΗ δεν παίζει κλειστά και έτσι το να νικήσει ο Ολυμπιακός και να μπουν περισσότερα από δύο γκολ το βρίσκουμε σε απόδοση 1.60.

Κι εδώ όμως θα κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω. Δηλαδή το over 3.5 σε απόδοση 2.05 μιας και ο Ολυμπιακός μπορεί και από μόνος του να το καταφέρει αλλά και γιατί οι φιλοξενούμενοι δεδομένα θα ψάξουν να βρουν γκολ στο ματς.

Κλείνουμε με το μεγάλο ματς της μέρας. ΑΕΚ-Αρης σε ένα ματς για την 2η θέση. Ο Αρης βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Ρεφαρε την ήττα από τον Αστέρα στο Κύπελλο (εύκολο διπλό 0-2 και πρόκριση) και θέλει να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ μπορεί να έχασε από τον Απόλλωνα στο Κύπελλο αλλά με τον Χιμένεθ δείχνει ένα πιο σοβαρό πρόσωπο στο πρωτάθλημα (πέρασε εύκολα από την Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ).

Πιστεύουμε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες με την ποιότητα που έχουν στην επίθεση κάτι το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 2.05 αλλά υπάρχει και η επιλογή του 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90.

Οι επιλογές μας για τα ματς του Κυριακή

ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης

Ολυμπιακός-ΟΦΗ

ΑΕΚ-Αρης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting