Στήριξη σε Τότεναμ και Σον για τη Novileague

Gazzetta team
Στήριξη σε Τότεναμ και Σον για τη Novileague

bet365

Ήρθε η ώρα για τη 13η αγωνιστική της Novileague και πιστεύουμε πως η Τότεναμ θα πάρει το λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι με Σον.

Σίγουρα το 0-1 της Μπράιτον επί της Λίβερπουλ ήταν δύσκολο να προβλεφθεί, αφού ο περισσότερος κόσμος έπαιξε σκορ με νίκη των Reds. Oύτε στην κατηγορία των σκόρερ ήταν εύκολο να γίνει η σωστή μαντεψιά και όποιος το βρήκε είναι... μερακλής.

Η 13η αγωνιστική έχει πάλι Premier League και αυτή τη φορά το πρόγραμμα έχει ντέρμπι. Θα στηρίξουμε την Τότεναμ του Μουρίνιο που αναζητά αντίδραση και θα πάμε με τον φοβερό και τρομερό φέτος Σον, ο οποίος... πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα δίχως έλεος. Το 2-1 είναι η επιλογή μας, αφού η Τσέλσι πολύ δύσκολα θα μείνει χωρίς γκολ στο παιχνίδι.

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Για όσους ψάχνετε κάτι ξεχωριστό να σας ενημερώσουμε πως τα τελευταία 4 ματς με γηπεδούχο την Τότεναμ έχουν 4 διαφορετικά σκορ. Από μία φορά έχουμε το 3-1, 1-0, 0-2 και 1-1.

Η Τσέλσι έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας στην Premier League, ενώ ο Σον είναι τρίτος σκόρερ στην κατηγορία φέτος με Κέιν και Κάλβερτ-Λιούιν, αφού έχουν από 12 γκολ.

Αν σκοράρει ο Κορεάτης θα ανέβουμε κι άλλο στην βαθμολογία της Novileague σε ότι έχει να κάνει με το πρώτο μίνι πρωτάθλημα. Ωστόσο ακόμα και αν κάποιος δεν έχει μπει στο πρωτάθλημα (το οποίο είναι εντελώς δωρεάν για όλους) μπορεί να μπει ακόμα και σήμερα μιας και:

  1. μπορεί να κυνηγήσει ακόμα το έπαθλο του 1.000.000 ευρώ
  2. υπάρχουν άλλα τέσσερα μίνι πρωταθλήματα μιας και μιλάμε για μία Novileague 100 αγωνιστικών.

Οι προβλέψεις μας λοιπόν για σήμερα είναι νίκη της Τότεναμ με 2-1 και σκόρερ ο Σον.

Σε ότι έχει να κάνει με την βαθμολογία, υπάρχουν 10 που έχουν βρει 5 ακριβή σκορ στις συνολικά 12 αγωνιστικές και προπορεύονται ενώ στους σκόρερ υπάρχει μια μεγάλη ισοβαθμία στις 8 σωστές προβλέψεις και γίνεται χαμός.

Θυμίζουμε πως εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σκορ στα 100 ματς της Novileague η οποία θα ολοκληρωθεί στον τελικό του Champions League) υπάρχουν και τα μικρότερα πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ και 2.000 ευρώ.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα