Ταλαιπωρία ΟΦΗ, μεταγραφές η Άνκαρα!

Book-nomikarios Book-nomikarios
Ταλαιπωρία ΟΦΗ, μεταγραφές η Άνκαρα!

bet365

Η στοιχηματική χρονιά ξεκίνησε και ο Book-nomikarios θα μας τα λέει τακτικότερα! Μας αφήνει αναλυτικότατα 2 στοιχηματικές του προτάσεις απ' το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ
Μη διαθέσιμοι για τον ΟΦΗ οι Nαμπί (στράικερ, 5/0), Βαζ (στράικερ, 1/0), Σακόρ (χαφ, 9/0), Γιάννου (φορ, 11/0), Μαρινάκης (μπακ, 2/0) και Μεγιάδο (χαφ, 15/1). Δύσκολα θα παίξουν οι Διαμάντης (αμυντικός, 14/0) και Ντε Γκουζμάν (χαφ, 4/1) που ταλαιπωρήθηκαν με δυσφορία και διάφορα άλλα γαστρεντερικής φύσεως. Δεν θα παίξει και ο τιμωρημένος Βούρος (μπακ, 11/0), ενώ να τονιστεί ότι ο ΟΦΗ έπαιξε με κανονική 11άδα με το Βόλο στο κύπελλο, ενώ οι παίχτες του ΠΑΟ ξεκουράστηκαν. Για τον ΠΑΟ μένει εκτός ο εξτρέμ Chatzigiovanis (16/1), ωστόσο ο Ρουμάνος κόουτς Λάζλο Μπόλονι πήρε τον Αργεντίνο Villafáñez στην αποστολή. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός, προφανέστατα και έχει λίγη ρέντα (έχει πιάσει τ' άπιαστα ο Διούδης συν λοιπές ευκαιρίες), όμως οι 3 σερί νίκες έδωσαν αυτοπεποίθηση στους παίχτες του και με δεδομένο ότι ο ΟΦΗ δεν πατάει καλά και έχει και την κόπωση, είναι δικαιολογημένα το φαβορί. Άνοιξε στο 1.70+ και κατρακύλησε ειδικά μετά την ταλαιπωρία των παιχτών του ΟΦΗ.

ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ -> 1 (1.50)
ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΑΝΚΑΡΑΣΠΟΡ
Xωρίς νίκη η Εσκισεχίρσπορ, ξεκίνησε με τον κόουτς Özer, μετά ανέλαβε ο Sayhan, έχει και -3 απ' την ομοσπονδία, ουσιαστικά συμμετέχει τυπικά στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας, ενώ πριν μερικά έτη είχε παίξει στην Ευρώπη. Η Ανκαρασπόρ ξεκίνησε με τον κόουτς Αλι Güneş, μετά την ανέλαβε ο πρώην της Εσκισεχίρσπορ Οζέρ, για να καταλήξει στον νεαρό Μεχμέτ Ακ. Έγιναν προσθήκες τώρα τελευταία ώστε η ομάδα να κάνει come back και να κρατηθεί στην κατηγορία. Ο αμυντικός Mudimu απ' τη Ζιμπάμπουε που έπαιξε Ουαλία και μετέπειτα Σερίφ Τιράσπολ, ο αμυντικός Yazıcı που δεν έβρισκε χρόνο στη Σάμσουνσπορ, ο φορ Kaya που δεν έβρισκε χρόνο στην Αντάνα Ντέμιρσπορ, ο Νορβηγός παιχταράς Pedersen (πέρσι στη Χαμ Καμ, παλαιότερα Στρόμσγκοντσετ και Μπλάκμπερν) και ο Νιγηριανός στράικερ Olatunbosun απ' τη Μέμενσπορ είναι ΚΙΝΗΣΕΙΣ παραμονής ασυζητητί.

H γηπεδούχος ομάδα έχει και σοβαρές απουσίες. Ο χαφ Yakut (6/1) και ο Νιγηριανός τρεχαλατζής χαφ Sholaja (16/0) είναι τιμωρημένοι, ενώ οι Sezgin Coşkun (βετεράνος αμυντικός, 11/1), Onur Bayramoğlu (έμπειρος χαφ, 13/0), Sunday Alimi (Νιγηριανός φορ, 14/2), Bedirhan Akçay (χαφ, 4/0), Doğukan Ünal (φορ, χωρίς συμ., Muhammet Yahya Akbulut (αμυντικός, 4/0) είναι τραυματίες.

Οι μεταγραφές της Άνκαρα δείχνουν ΔΙΑΘΕΣΗ να σωθεί. Σοβαρή διάθεση, καθώς πήρε 3-4 εντεκαδάτους παίχτες. Η Εσκισεχίρσπορ μοιάζει χαμένη στο διάστημα, έχει τους 2 Νιγηριανούς της έξω και 2 ακόμη βασικούς έμπειρους παίχτες της. Ως εκ τούτου, το διπλό αξίζει στο 1.70 σε αγώνα μονόφθαλμου με τυφλού.

TOYΡΚΙΑ ΛΙΓΚ Ι : ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΑΝΚΑΡΑΣΠΟΡ -> 2 (1.70)
ΥΓ. Όλες οι επιλογές του Book-nomikarios είναι διαθέσιμες σε μορφή συγκεκριμένων στοιχηματικών προτάσεων (ταμειακώς) στο www.bwm.gr !
ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2021

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 2021 στo Βet With Me (www.bwm.gr) ! Το νέο έτος θα υπάρχουν τα tips (Book-nomikarios), 1.000 ισοπαλίες (Soccer X Programme) και 1.000 Live Bets (Soccer X Programme), τα οποία θα έρχονται KAI στο messenger σας, ώστε να μην είναι απαραίτητο να εισέρχεστε διαρκώς στην ιστοσελίδα. Οι συνδρομές είναι αποκλειστικά ετήσιες ή για την ακρίβεια εως 31/12/21, όπως πάντα συμβαίνει στην ιστοσελίδα μας, η οποία πριν μερικούς μήνες μπήκε στο 21ο έτος ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο [email protected] !

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).