Γερο-Γιοβάισα: Κάποιοι ξύπνησαν, κάποιοι ξεκουράστηκαν...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Κάποιοι ξύπνησαν, κάποιοι ξεκουράστηκαν...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έψαξε και βρήκε... ψωμάκι και στα Σαββατιάτικα παιχνίδια της Premier League.

Καλημέρα φίλοι μου!

Τώρα εγώ αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Ωραίο κρύο, τσιτώνει το δερματάκι, σφίγγει το πρόσωπο, ξυπνάς ρε παιδί μου... Και για να μη λέτε, πίνω και κρύο καφέ όλο τον χειμώνα!

Έτσι συνηθίσαμε στη Ρωσία και αυτό το «μείον» που βλέπω στη θερμοκρασία της Ελλάδας με κάνει να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Και ξέρετε ε, έγινε και πιο εύκολη η μελέτη που έκανα από το βράδυ για τα ματσάκια μας σήμερα! Είδα πριν από λίγες μέρες Βέρνερ και Χάβερτς να σκοράρουν μετά από καιρό και θυμήθηκα την ύπαρξή τους, ενώ, η αλήθεια είναι πως η Σαουθάμπτον για κάποιο λόγο μου φαίνεται ιδιαίτερα συμπαθής. Να με συγχωράτε φίλοι της Λίβερπουλ...

Στο Craven Cottage, η Τσέλσι που έχει μείνει δίχως νίκη στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος φιλοξενείται από την Φούλαμ που έχει πάρει λίγη φόρα παραπάνω μετά το 1-1 με την Τότεναμ. Η ανάγκη της ομάδας του Λάμπαρντ να επιστρέψει στις νίκες, η επαναφορά των Βέρνερ και Χάβερτς στα γκολ έπειτα από 2+ μήνες και φυσικά οι προσπάθειες που θα κάνουν οι cottagers για επιβίωση, κάνουν ελκυστική την επιλογή των Over 2,5 τερμάτων στην αναμέτρηση.

Καλή και χρυσή η πρόκριση της Λέστερ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου με το εμφατικό 4-0 κόντρα στην Στόουκ, αλλά απέναντί της έρχεται μια Σαουθάμπτον απόλυτα ξεκούραστη και μετά από τρομερό αποτέλεσμα. Οι «άγιοι» είχαν επικρατήσει 1-0 της Λίβερπουλ πριν από περίπου δυο εβδομάδες, το παιχνίδι τους για το Κύπελλο είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού και τώρα θα βρεθούν στο King Power Stadium, με το Χ2 γι' αυτή την αναμέτρηση να είναι ένα σενάριο που αξίζει ιδιαίτερη προσοχή...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα