Γερο-Γιοβάισα: Τα γκολ... στο Τορίνο κι όχι στο «Άνφιλντ»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Τα γκολ... στο Τορίνο κι όχι στο «Άνφιλντ»

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν περιμένει πολλά διαφορετικά πράγματα από τον Ζοσέ Μουρίνιο στην κόντρα με τον Γιούργκεν Κλοπ κι έτσι περιμένει γκολ κάπου... πιο κοντά στην Ελλάδα. Στην γειτονική Ιταλία.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Τις μέρες είναι κι αυτές! Μετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήρθε το μέσο της εβδομάδας να μας γεμίσει τρομερά παιχνίδια και να κάνει την Τετάρτη μας... λαμπερή, όπως ακριβώς και ο ήλιος που έχει στην Αθήνα όπως ενημερώθηκα από φίλο που μου είπε το πρωί «μάλλον στέρεψε η βροχή...».

Μακάρι η βροχή να στερέψει και στο θέμα των επιλογών μας, φίλοι μου!

Στο «Άνφιλντ», λοιπόν, κάτι ο τρόπος του Μουρίνιο από τον οποίο δεν περιμένω να δω μια επιθετική Τότεναμ, κάτι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η Λίβερπουλ στο σκοράρισμα, με κάνουν να δω το ματσάκι συντηρητικά φίλοι μου. Διακυβεύεται και η κορυφή, βλέπετε. Θα είναι σημαντικό για όποιον πάρει το πλεονέκτημα και δύσκολο για όποιον μείνει πίσω... Κάπως έτσι, δεν το βλέπω ν' ανοίγει το ντέρμπι. Όπως δεν το άνοιξε ο Μουρίνιο και στο ματς με την Άρσεναλ. Μόνο που η Λίβερπουλ θεωρώ ότι θ' αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρά τις αντεπιθέσεις απ' ότι το είχαν κάνει οι «κανονιέρηδες». Under 2,5 τέρματα, λοιπόν...

Στο Τορίνο το ματσάκι το κόβω δύσκολο πολύ για την Γιουβέντους απέναντι στην Αταλάντα. Οι «μπιανκονέρι» δέχθηκαν γκολ και από τη Τζένοα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους και από την Τορίνο στο αμέσως προηγούμενο για το πρωτάθλημα, επιδεικνύοντας μια αστάθεια ανάμεσα σε Serie A και Champions League σε ό,τι αφορά την λειτουργία των μετόπισθεν και τα clean sheets. Με τη φόρα από το 3-0 επί της Φιορεντίνα, η Αταλάντα ίσως και να καταφέρει κάτι στην έδρα της Γιουβέντους. Μου κάνει η νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με Over 2,5 τέρματα στο ματς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα