Novileague (15-17/12): 300€ για όποιον βρει τα σκορ των αγώνων!

Gazzetta team
Novileague (15-17/12): 300€ για όποιον βρει τα σκορ των αγώνων!

bet365

Η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Συναρπαστικά ματς στρέφουν τα βλέμματα πάνω τους και μεσοβδόμαδα, ελλείψει ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο μεγάλος διαγωνισμός μετρητών της Novibet, η Novileague*, συνεχίζει να μοιράζει απίστευτα έπαθλα* κάθε εβδομάδα! Και για αυτό το τριήμερο δίνονται από 300€ σε όλους όσους καταφέρουν να βρουν τα σκορ των επιλεγμένων αγώνων.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται μέσω της Novileague να μαντέψουν σωστά τα ακριβή σκορ στα παιχνίδια: Γουλβς – Τσέλσι (15/12, 20:00), ΑΕΚ – Ολυμπιακός (16/12, 19:30) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17/12, 22:00).

Βρες τα σκορ και κέρδισε 300€!

Ο διαγωνισμός τρέχει δυνατά και το παιχνίδι συνεχίζεται, αφού μοιράζονται δώρα* σε καθημερινή βάση. Τα μέλη της Novibet μαντεύουν εντελώς δωρεάν καθημερινά το σκορ στον επιλεγμένο αγώνα της ημέρας.

Έπαθλα* υπάρχουν διαρκώς μέσα στο διαγωνισμό. Για κάθε σωστή απάντηση, ο παίκτης εισπράττει 1€, ενώ υπάρχουν και τα… σκαλοπάτια των 5, των 10 και των 15 σωστών προβλέψεων, στα οποία εξαργυρώνονται κορυφαία χρηματικά έπαθλα*.

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, στη Novileague* προβλέπονται ανατροπές και μεγάλες συγκινήσεις…

Βρες τα σκορ και κέρδισε 300€!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα