Νέα προσφορά στη NoviLeague με Αρη-Ολυμπιακό και Τσέλσι-Τότεναμ για 100 ευρώ, δωρεάν!

Gazzetta team
Νέα προσφορά στη NoviLeague με Αρη-Ολυμπιακό και Τσέλσι-Τότεναμ για 100 ευρώ, δωρεάν!

bet365

Η ΝοviLeague συνεχίζεται για το μεγάλο έπαθλο αλλά υπάρχει νέα προσφορά Σαββατοκύριακου με έπαθλο 100 ευρώ, εντελώς δωρεάν.

H... Black ΝοviLeague δεν τελείωσε στο 3ημερο των ευρωπαϊκών αγώνων. Συνεχίζεται κανονικά μιας και το Σαββατοκύριακο υπάρχει νέα προσφορά! Και όπως κάθε τι στη ΝoviLeague, έτσι κι αυτό είναι εντελώς δωρεάν. Δηλαδή ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει μπει στο... κόλπο για το μεγάλο έπαθλο (βρισκόμαστε αισίως στην 34η αγωνιστική), μπορεί να συνδεθεί στη Novibet και να διεκδικήσει τα 100 ευρώ του Σαββατοκύριακου, εντελώς δωρεάν.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις; Να βρουν τα δύο σκορ της 35ης και της 36ης αγωνιστικής.

Δηλαδή στο Αρης-Ολυμπιακός (το Σάββατο) και στο Τσέλσι-Τότεναμ (την Κυριακή).

Οποιος έχει το 2/2 κερδίζει αυτόματα 100 ευρώ απλά με την συμμετοχή του!

Ταυτόχρονα συνεχίζεται η μεγάλη μάχη για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ! Θυμίζουμε πως όποιος τερματίσει πρώτος θα πάρει το συγκεκριμένο έπαθλο.

Οπως βλέπετε και στην φωτογραφία μετά από 33 αγωνιστικές υπάρχει μονο ένας στην κορυφή με 11 σωστές προβλέψεις και ακολουθούν άλλοι τέσσερις με 10.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος (μετά από 50 αγωνιστικές) θα κερδίσει 50.000 ευρώ και αν υπάρξει κάποιος που θα φτάσει στις 20+ σωστές προβλέψεις θα πάρει το τεράστιο έπαθλο του μισο εκατομμυρίου. Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν...

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

 

Τελευταία Νέα