Ο Λουκάκου ξέρει τον τρόπο...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο Λουκάκου ξέρει τον τρόπο...

bet365

Ο Λουκάκου, τα γκολ στο Ανφιλντ και μια εύκολη νίκη του Άγιαξ θα γιατρέψουν τη...θλίψη της Κυριακής. Ο γεροΓιοβάισα είδε όνειρο!

Σύντροφοι καλησπέρα. Ημέρα Champions League η σημερινή και δε χωράνε δάκρυα και συγγνώμες για την εικόνα της Κυριακής. Εγω φταίω που η Λίβερπουλ έκανε το καλύτερό της ματς στη σεζόν; Εγω φταίω με αυτό το... ψέμα της βαθμολογίας, τη Λέστερ; Εγω φταίω που ο Γκατούζο πλακώνεται στα αποδυτήρια; Δεν θα πω ψέματα, δεν είναι η πρώτη φορά που δεν πετυχαίνω σημείο, δεν θα πω ψέματα, «θρήνησα» το 0/2 με τη συντροφιά βότκας, αλλά μόνος!

Πάμε στα σημερινά... Φαβορί ο Αγιαξ, αφού με νίκη θα αφήσει πίσω του την Αταλάντα στη μάχη για τη 2η θέση. Μικρή απόδοση δε μας καλύπτει, γι αυτό και πάμε στη νίκη του Αίαντα με ένα γκολ διαφορά. Ξέρω, η Μίντιλαντ είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά, αλλά εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για... δώρα. Εδώ ξεχωρίζουν οι ΟΜΑΔΕΣ από τις ομάδες. Το πιάσατε;

Σύντροφοι βλέπω Ιντερ! Τρία σερί ματς χωρίς νίκη οι Νερατζούρι στον όμιλο και ο Λουκάκου δεν κρατιέται. Αυτή η μηχανή των γκολ είναι αποφασισμένος να το πάρει μόνος του το ματσάκι. Αλλωστε, αν έπαιζε στη Μαδρίτη δύσκολα η «Βασίλισσα» θα κράταγε τον άσο. Χωρίς Ράμος - Μπενζεμά πάει στο Μιλάνο και αν δε βρει λύσεις στην πίεση της Ιντερ θα χάσει. Εγω πάντως πιστεύω πως δεν θα βρει τρόπο ο Ζιντάν να γλιτώσει την ήττα. Η νίκη των Ιταλών θα κάνει άνω - κάτω τον όμιλο...

Λίβερπουλ vs Αταλάντα και αλήθεια σας λέω αυτό το Over 3.5 το βλέπω σε όνειρο την τελευταία εβδομάδα. Οχι, δεν ήμουν μεθυσμένος... Επιθετικογενείς ομάδες που όταν βλέπουν χώρους «χτυπάνε» σαν Ασιατικές αγριόγατες της στέπας. Μη πέσετε στα νύχια τους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα