Τζον Φαν'τ Σχιπ: Να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας; (poll)

Τζον Φαν'τ Σχιπ: Να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας; (poll)

Gazzetta team
Τζον Φαν'τ Σχιπ: Να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας; (poll)

bet365

Το gazzetta.gr ανοίγει την κάλπη για την επόμενη μέρα της Εθνικής. Να μείνει ο Ολλανδός και για τα προκριματικά του Μουντιάλ ή να πάει η Ελλάδα σε άλλον προπονητή...

Η καρδιά της EuroLeague χτυπά στη bwin με ακόμα περισσότερες επιλογές! |21+

Δεδομένο πρώτο. Η Ελλάδα απέτυχε σε ότι έχει να κάνει με τον στόχο της στο Nations League. Επρεπε να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της, όχι μόνο για να ανέβει κατηγορία αλλά και για να κρατήσει ένα παράθυρο ανοιχτό για το Μουντιάλ του 2022.

Δεδομένο δεύτερο. Η Ελλάδα βελτιώθηκε σε σχέση με την εικόνα που είχε όταν την παρέλαβε ο Τζον Φαν'τ Σχιπ. Η Εθνική έμεινε αήττητη στον συγκεκριμένο όμιλο (αν για κάποιους είναι δεδομένο ας θυμηθούμε πως χάναμε από Αρμενίες, Νησιά Φερόε και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις).

Μπορεί να γίνει μεγάλη κουβέντα για τις επιλογές του, τον παραγκωνισμό των Μανωλά, Παπασταθόπουλου, για τις τακτικές του, τις αλλαγές του αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και το τοξικό κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οπως και να 'χει το Νations League τελείωσε, στις 7 Δεκεμβρίου θα μάθουμε τον όμιλό μας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 με τους πρώτους αγώνες να διεξάγονται τον Μάρτιο.

Και το ερώτημα που σας θέτουμε είναι το προφανές. Να μείνει ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο της Εθνικής;

Loading...
 

Τελευταία Νέα