Ολοκληρώθηκαν 10 αγωνιστικές στη ΝοviLeague, όλοι μπορούν για τα 500.000 ευρώ!

Gazzetta team
Ολοκληρώθηκαν 10 αγωνιστικές στη ΝοviLeague, όλοι μπορούν για τα 500.000 ευρώ!

bet365

Με το ματς της ΑΕΚ με την Λέστερ ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στη NoviLeague. Πως μπορείτε να μπείτε στον διαγωνισμό ακομα και τώρα...

Δέκα αγωνιστικές ολοκληρώθηκαν στη NoviLeague και ήδη υπάρχει κάποιος που έχει βρει 6 σκορ και φυσικά είναι μόνος πρώτος. Ομως όλα μπορούν ν' αλλάξουν. Και αυτό γιατί η NoviLeague by Novibet έχει συνολικά 50 αγωνιστικές. Οπερ σημαίνει πως ακόμα και κάποιος που δεν έχει μπει από την πρώτη στιγμή, μπορεί να αρχίσει από σήμερα Παρασκευή και να κάνει την ανατροπή.

Με 40 αγωνιστικές να απομένουν όχι μόνο μπορεί ο οποιοσδήποτε να τερματίσει πρώτος, που του εξασφαλίζει 50.000 ευρώ, αλλά μπορεί και να φτάσει τον μαγικό αριθμό των 20+ προβλέψεων ο οποίος θα του δώσει το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού! Τις 500.000 ευρώ.

Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν. Πάμε τώρα και στα όσα έγιναν την Πέμπτη. Το ΑΕΚ-Λέστερ 1-2 έγινε το ματς με τις περισσότερες σωστές προβλέψεις μέχρι στιγμής στη NoviLeague. Ξεπέρασε δηλαδή και το Πόρτο-Ολυμπιακός 2-0 αλλά και το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 1-0.

Οπως βλέπετε για σήμερα το ματς της 11ης αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Σάλκε και την Στουτγκάρδη. Προσωπική εκτίμηση; 0-0, όσο ακραίο και αν είναι για ματς της Bundesliga...

Οπότε και κάποιος που θα συνδεθεί σήμερα στη Novibet για τη NoviLeague για πρώτη φορά μπορεί να πάει για την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο.

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

NEWS FEED