Με το ΑΕΚ-Λέστερ ένα βήμα πιο κοντά στα 500.000 ευρώ της ΝoviLeague

Gazzetta team
Με το ΑΕΚ-Λέστερ ένα βήμα πιο κοντά στα 500.000 ευρώ της ΝoviLeague

bet365

Η NoviLeague έφτασε στην 10η αγωνιστική και όλοι μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα το μεγάλο έπαθλο εντελώς δωρεάν.

Φαίνεται και από τα στατιστικά ότι στις προβλέψεις στο ΝοviLeague είναι πιο εύκολο κάποιος να προβλέψει τα σκορ των ελληνικών ομάδων. Μέχρι στιγμής στις πρώτες εννιά αγωνιστικές της NoviLeague τα δύο ματς που είχαν τις περισσότερες σωστές προβλέψεις ήταν το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 1-0 και το Πόρτο-Ολυμπιακός 2-0.

Και μετά το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα 0-2 δεν άλλαξε και κάτι σε ότι έχει να κάνει με τον πρωτοπόρο στη NoviLeague. Παραμένει μόνο ένας ο οποίος έχει 5 σωστές προβλέψεις. Τι σημαίνει αυτό; Πως ακόμα και αν κάποιος δεν έχει μπει ακόμα στη NoviLeague μπορεί να ξεκινήσει από την 10η αγωνιστική και το ματς ΑΕΚ-Λέστερ και να ξεκινήσει την δική του «επίθεση» για την κορυφή.

Μία κορυφή που δεδομένα εξασφαλίζει 50.000 ευρώ και αν κάποιος περάσει τις 20+ σωστές προβλέψεις στις επόμενες 41 αγωνιστικές (υπεραρκετές για να φτάσει στην κορυφή που αυτή την στιγμή είναι με 5 σκορ) θα πάρει το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού που είναι 500.000 ευρώ με την συμμετοχή του οποιοδήποτε να είναι εντελώς δωρεάν.

Στη φωτογραφία βλέπετε πως είναι η κατάσταση μετά το τέλος της 9ης αγωνιστικής και με την 10η να έχει το ματς της ΑΕΚ με την Λέστερ για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Οπότε και κάποιος θα συνδεθεί σήμερα στη Novibet για τη NoviLeague για πρώτη φορά μπορεί να πάει για την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο.

Δεν είναι δα και τόσο μεγάλη η απόσταση από την κορυφή. Πέντε σκορ μπορούν να έχουν καλυφθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

 

Τελευταία Νέα