Ξεκίνησε η αντεπίθεση στη NoviLeague, για τα 500.000 ευρώ!

Αντώνης Σαούλης
Ξεκίνησε η αντεπίθεση στη NoviLeague, για τα 500.000 ευρώ!

bet365

Μπορεί η NoviLeague, να έχει φτάσει στην 9η αγωνιστική με το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα σήμερα, αλλά όλοι μπορούν να διεκδικήσουν από σήμερα το μεγάλο έπαθλο εντελώς δωρεάν.

Ναι, η NoviLeague βρίσκεται πλέον στην 9η αγωνιστική της, αλλά ακόμα και αν κάποιος έχει... καταφέρει το 0/8 ή σκέφτεται να συμμετάσχει από σήμερα μπορεί να διεκδικήσει τα δύο μεγάλα έπαθλα! Ο υπογράφων έκανε σεφτέ μόλις την 8η αγωνιστική και η διαφορά από την κορυφή είναι μόλις 4 σκορ! Με δεδομένο ότι έχουμε μπροστά μας άλλες 42 αγωνιστικές όχι μόνο μπορεί να γίνει η ανατροπή αλλά και να βρεθεί κάποιος με τις 20+ σωστές προβλέψεις που θα του δώσουν το μεγάλο έπαθλο των 500.000 ευρώ.

Η NoviLeague by Novibet είναι ο μεγάλος διαγωνισμός ο οποίος έχει αρχίσει εδώ και 8 μέρες και θα συνεχιστεί σήμερα με το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα και ο οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει εντελώς δωρεάν. Αρκεί να έχει λογαριασμό στη Novibet. Στη συνέχεια μπαίνει στη NoviLeague και απλά προβλέπει το σκορ της εκάστοτε αγωνιστικής!

Οπως βλέπετε και στην φωτογραφία υπάρχει μόνο ένας υπάρχει για την ώρα ο οποίος έχει βρει 5 σκορ. Μπορείτε να δείτε βέβαια και την πρώτη επιτυχία (μου) δεξιά με την φωτίτσα...

Ο πρώτος με 20+ προβλέψεις θα πάρει το μεγάλο έπαθλο των 500.000 ευρώ! Ομως εάν υπάρχει κάποιος πρώτος χωρίς να έχει φτάσει το μαγικό αριθμό των 20 σωστών προβλέψεων θα... βολευτεί με το ποσό των 50.000 ευρώ.

19 σκορ ψάχνω ακόμα. 20 όσοι δεν έχουν μπει ακομα στη NoviLeague. Σιγά την διαφορά. Πόσω μάλλον όταν απομένουν 42 αγωνιστικές...

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

 

Τελευταία Νέα