Γερο-Γιοβάισα: Ένας «δράκος»... υπό έλεγχο και ο Μανέ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Ένας «δράκος»... υπό έλεγχο και ο Μανέ

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα θέλει να χαρεί το αποψινό βράδυ με το Champions League πριν την κακοκαιρία της Τετάρτης και έχει επιλέξει παιχνίδια τα οποία θα τον βοηθήσουν να παραμείνει... ηλιοφάνεια στην τσέπη του!

Καλησπέρα σας φίλοι μου!

Για εσάς, αγαπημένοι μου Έλληνες θα ευχηθώ η αυριανή μέρα της επετείου του «ΌΧΙ» να συνδυαστεί με... αποψινή βραδινή χαρά στα δικά μας, τα ποδοσφαιρικά τα όμορφα. Κι αφού η κακοκαιρία που περιμένετε είναι τέτοια που καλό θα ήταν ν' αποφευχθούν οι μετακινήσεις σε συγκεκριμένα σημεία, ας είναι και λίγο πιο ευχάριστη η παραμονή στο σπίτι!

Back-to-back αυτές τις εβδομάδες το Champions League και... άλλο που δεν θέλαμε είναι η αλήθεια. Και ξέρω και το άγχος σας για τον Ολυμπιακό στο Οπόρτο αλλά και για τα... σπασμένα της περασμένης εβδομάδας!

Πάμε να δούμε απόψε τι γίνεται...

Με προσοχή στο... παραμύθι με τον «δράκο»

Δεν θέλει και πολλά περισσότερα ο Ολυμπιακός από κάτι τέτοια παιχνίδια, σε σχέση με ό,τι έκανε και απέναντι στην Μαρσέιγ την περασμένη εβδομάδα. Δεν χρειάζεται ν' ανοίξουν πολύ τα ματς της ομάδας του Μαρτίνς και αυτό θα βοηθήσει τους Πειραιώτες να ελέγχουν την κατάσταση. Αυτός ο «δράκος» αυτή τη στιγμή θυμίζει περισσότερο... video-game του super-Mario παρά θα πρέπει να τρομάξει ιδιαίτερα τους «ερυθρόλευκους». Γι' αυτό δεν βλέπω ιδιαίτερο σκορ απόψε και θα σκεφτώ το Under 2,5 τέρματα...

Γκολ και αφεντικό η Ρεάλ

Μετά από τέτοιο clasico που είδαμε και τέτοιο ξεπέταγμα που έδειξε τελικά ότι είναι ικανή να κάνει η Ρεάλ, μάλλον θα βάλει τα λάθη στην άκρη και θα προσπαθήσει να μην αιφνιδιαστεί ξανά τόσο πολύ όπως το έπαθε με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Θεωρώ ότι απέναντι στην Γκλαντμπαχ στη Γερμανία οι «μερένγκες» θα είναι εκείνοι που θα βρουν πρώτοι δίχτυα για να πάρουν φόρα και να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη...

Μανέ... non – stop

Όπως το έκανε στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ κι όπως... παραλίγο να το κάνει κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τον Φιρμίνο να τον συμπληρώνει και να σκοράρει τελικά ο Βραζιλιάνος, ο Σαντιό Μανέ μου φαίνεται ότι θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς στο Champions League. Δεδομένης της υποδεέστερης δυναμικής της Μίντιλαντ και της ευκαιρίας της Λίβερπουλ να κάνει το 2x2, ο Σενεγαλέζος επιθετικός θα κάνει το ... κομμάτι του πιστεύω και ίσως να καταφέρει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ματς να χριστεί σκόρερ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα