Champions League: Ο Τιράμ έδειξε αντί για διαβατήριο... τον εαυτό του στο Google! (pics)

Gazzetta team
Champions League: Ο Τιράμ έδειξε αντί για διαβατήριο... τον εαυτό του στο Google! (pics)

bet365

Ο Μάρκους Τιράμ της Γκλάντμπαχ δεν είχε εύκαιρο διαβατήριο ή ταυτότητα και, όταν του ζήτησαν να αποδείξει ποιος είναι για να μπει στο «Τζουσέπε Μεάτσα», έψαξε (και έδειξε) τον εαυτό του στο Google!

Η Γκλάντμπαχ κάνει απόψε πρεμιέρα στο Champions League, αντιμετωπίζοντας την Ίντερ στο «Τζουσέπε Μεάτσα» του Μιλάνο (21/10, 22:00, Cosmote Sport 8 HD).

Το βράδυ της Τρίτης (20/10), οι παίκτες της γερμανικής ομάδας πήγαν στο γήπεδο (και) των Νερατζούρι για την καθιερωμένη προπόνηση και, όπως συμβαίνει πλέον μόνιμα επί εποχής κορονοϊού, πέρασαν από έλεγχο πριν από την είσοδό τους σε αυτό.

Ο Μάρκους Τιράμ, όμως, είχε ξεχάσει το διαβατήριο στο ξενοδοχείο και, για να αποδείξει ποιος είναι, έψαξε τον εαυτό του στο Google και έδειξε φωτογραφίες του στον υπεύθυνο ασφαλείας (!), ώστε να μπορέσει να περάσει. Τα καλά του Διαδικτύου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα