Παίξαμε δωρεάν στη Novileague για 500.000 ευρώ!

Gazzetta team
Παίξαμε δωρεάν στη Novileague για 500.000 ευρώ!

bet365

Μπήκαμε στη Novibet, προβλέψαμε το σκορ στο Παρί-Γιουνάιτεντ και κυνηγάμε το απόλυτο 20αρι για να διεκδικήσουμε το μισό εκατομμύριο ευρώ εντελώς δωρεάν!

Κάθε φορά το ίδιο πράγμα. «Ποιος θα φτιάξει το pool φέτος ρε μάγκες;». Ο Δημήτρης το είχε φτιάξει πέρσι και είχε αναλάβει να κρατάει και τα αποτελέσματα όλων των συμμετεχόντων. Ο Βασίλης το είχε κάνει μια φορά στο Μουντιάλ της Ρωσίας κι αποφάσισε πως δεν θέλει να ξαναμπλέξει. Ο Μανώλης που μας είχε βάλει στο κόλπο από το Euro του 2006 (ναι από τότε κρατάει αυτή η κολόνια) είχε σταματήσει την διοργάνωσή του.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει pool (αν και μεταξύ μας μιλάμε ας είμαστε ειλικρινείς όλοι κάποια στιγμή έχουμε συμμετάσχει σε κάτι ανάλογο) θα σας προλάβουμε και θα σας πούμε πως είναι πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση μαζεύεται η παρέα προβλέπει τα σκορ και στο τέλος αυτός με τις περισσότερες σωστές προβλέψεις κερδίζει το χρηματικό έπαθλο που έχει συγκεντρωθεί. Για να μπεις μες στο pool χρειαζόταν και entry fee. Στο τέλος αυτό το ποσό μαζευόταν και δινόταν στους 3 νικητές...

Φέτος, για να επιστρέψουμε και στα της παρέας, το pool «κόλλησε». Λίγο η πανδημία, λίγο η ακεφιά των φίλων, λίγο το ποιος θα το διοργανώσει. Ε, δεν ήθελε και πολύ να μην γίνει η φάση.

Λίγες ώρες πριν αρχίσει το Champions League όμως εμφανίστηκε η Novileague 500! Τι εστί Novileague500; Ενα τεράστιο pool στο οποίο μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε, εντελώς δωρεάν (που 'σαι Βασίλη για να δεις οτι δεν χρειάζεται entry fee) και με ένα έπαθλο για να σου πέσουν τα σαγόνια.

Η Νοvileague by Novibet είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ μιας και όποιος βρει 20 σωστά σκορ (στα συνολικά 50 ματς, ένα κάθε μέρα) θα κερδίσει 500.000 ευρώ! Aξίζει να σημειωθεί πως εάν δεν βρεθεί κάποιος με 20+ σωστές προβλέψεις υπάρχει εγγυημένο το ποσό των 50.000 ευρώ για αυτόν που θα έχει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις.

Οσο για το πώς μπορεί να συμμετάσχει κάποιος σε αυτό το γιγαντιαίο pool αρχικά να τον ενημερώσουμε ότι δεν χρειάζεται να αναζητήσει τον Μανώλη, μιας η διαδικασία εκτός από δωρεάν είναι και πολύ εύκολη...

Βήμα πρώτο: Συνδέσου στην Novibet

Δεν χρειάζονται και πολλές λεπτομέρειες. Μπαίνεις στο site της Novibet συνδέεσαι στον λογαριασμό σου (αν δεν έχεις, κάνεις κανονικά την εγγραφή δωρεάν) και πηγαίνεις στη Novileague!

Βήμα δεύτερο: Βρες το σκορ

Ακόμα πιο εύκολη η διαδικασία. Επιλέγεις το σκορ του αγώνα. Για παράδειγμα, σήμερα πρώτη μέρα της Novileague, καλούμαστε να προβλέψουμε το σκορ στο Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαλέγεις το σκορ, κλειδώνει η απάντησή σου και μετράς αντίστροφα για το μεγάλο επάθλο.

Βήμα τρίτο: Υπενθύμιση στο κινητό για να μπεις και την επόμενη μέρα

Είπαμε, στόχος είναι η πρόβλεψη 20 σωστών σκορ στους 50 αγώνες που θα δώσει συνολικά η Novibet... Οπότε θέλει καθημερινή συμμετοχή για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου.

Φυσικά δεν θα υπάρξει μόνο ένας νικητής. Τι Novileague θα ήταν; Εδώ στο pool του Μανώλη το μακρινό 2006 υπήρχαν 5 νικητές στην παρέα. Στη Novileague θα υπήρχε μόνο ένα;

Ταυτόχρονα για κάθε σωστή απάντηση, ο παίκτης εξαργυρώνει «κουπόνι» αξίας 1€, ενώ υπάρχουν και τα… σκαλοπάτια των 5, των 10 και των 15 σωστών προβλέψεων, στα οποία εξαργυρώνονται κορυφαία δώρα*.

Συνδεθείτε, προβλέψτε και ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση από το 20 στο... μηδέν. 500.000 ευρώ είναι αυτά...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

 

Τελευταία Νέα