Κέπα: «Δεν είναι ιδανική η κατάσταση στην Τσέλσι, αλλά συμβαίνουν αυτά» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κέπα: «Δεν είναι ιδανική η κατάσταση στην Τσέλσι, αλλά συμβαίνουν αυτά» (vid)

bet365

Ο Κέπα μίλησε ανοιχτά για ό,τι βιώνει στην Τσέλσι και τα λάθη που πρέπει να διορθώσει, λέγοντας πως έχει αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό του για να πείσει ξανά στον απόλυτο βαθμό τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για τα προσεχή ματς του Nations League και δεν δίστασε να μιλήσει για την απουσία του από τα τελευταία παιχνίδια των «μπλε» και την θέση του βασικού τερματοφύλακα που πήρε ο Μεντί απέναντι σε Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας...

«Αισθάνομαι καλά, δυνατός και έχω αυτοπεποίθηση. Όντως, ίσως να μην είναι ιδανική κατάσταση για εμένα αυτή που επικρατεί αυτή τη στιγμή, όμως, σε μια ποδοσφαιρική καριέρα συμβαίνουν κι αυτά και έρχονται και οι πιο κακές στιγμές. Έχω, όμως, πίστη στον εαυτό μου για να το ανατρέψω αυτό...» ανέφερε ο Κέπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα