Γερο-γιοβάισα: Τίμο, Κριστιάνο, Λουίς... χορτάστε μας γκολ πριν τις εθνικές!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-γιοβάισα: Τίμο, Κριστιάνο, Λουίς... χορτάστε μας γκολ πριν τις εθνικές!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα αγχώνεται που έρχεται ξανά διακοπή για τις εθνικές ομάδες και απευθύνει έκκληση στους σκόρερ του top-5 των πρωταθλημάτων να... φορτώσουν τα δίχτυα για ν' αντέξει μέχρι την επόμενη φορά.

Καλημέρα καλοί μου φίλοι!

Είναι δυνατόν μετά από τέτοιες τρομερές ποδοσφαιρικές μέρες από την περασμένη εβδομάδα να πρέπει τώρα να δούμε ό,σα μπορούν ν' αντέξουν τα ματάκια μας μπροστά στις οθόνες ώστε να μη μας λείψει τόσο πολύ μέχρι την επόμενη φορά;

Να με συμπαθάτε, αλλά το θέμα της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες... δεν μου πάει. Δεν το 'χω ρε παιδί μου! Νιώθω ένα κενό. Και με βλέπει και η κυρά έτσι σκεπτικό και άντε να της εξηγήσεις ότι σου λείπει η μεσημεριανή Bundesliga, η απογευματινή Premier και τα βράδια των ματς – ροντέο της LaLiga.

Γι' αυτό φίλοι μου... φόρτωσα ματσάκια και σημεία για το Σαββατοκύριακο, για να... έχουμε να βλέπουμε μέχρι να φουλάρει η ψυχούλα μας! Και λίγο η τσέπη μας... Κι ας είναι και λίγο!

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας: Η ώρα του Βέρνερ

Τι γκολάρα πέταξε το παιδί απέναντι στην Τότεναμ μεσοβδόμαδα... Ένα κοντρόλ, γύρισμα του κορμιού, χαμηλά και με φάλτσο για να πάει η μπάλα κοντά στο δοκάρι και ο Γιορίς να μη μπορεί ν' αντιδράσει. Ο Γερμανός επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μπλε φανέλα στο Λιγκ Καπ και ίσως θα πρέπει να ... πάρει τα πάνω του και στο πρωτάθλημα. Είναι απορίας άξιο πως δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 3-3 με την Γουέστ Μπρομ, αλλά που θα πάει, θα το βρει... Και νομίζω ότι θα τον εμπνεύσει η Κρίσταλ Πάλας για να σκοράρει στο ματς!

Νιούκαστλ – Μπέρνλι: Μπορεί και αντιδρά

Εμένα πάλι να μου δείξετε πότε το χέρι είναι παράβαση και πότε όχι, πάλι όταν έρθει η στιγμή και δω τις υπερβολές που κάνουν στην Premier League, θα... σηκώσω τα χέρια ψηλά και δεν θα ξέρω ποιον να υποστηρίξω. Αυτή που δείχνει ικανή να κερδίσει υποστήριξη, πάντως, είναι η Νιούκαστλ που και με την Τότεναμ πήρε βαθμό για να μην την πάρει από κάτω μετά την ξεγυρισμένη τριάρα από την Μπράιτον και στο Carabao Cup πέρασε με γκολ στο φινάλε και επιτυχία στα πέναλτι. Τώρα απέναντι στην Μπέρνλι που στο... σβηστό ηττήθηκε 3-0 από τη Σίτι στο League Cup, μπορεί να επιστρέψει στις νίκες μετά την πρεμιέρα.

Γιουβέντους – Νάπολι: Πόσα... ξελασπώματα;

Ο Πίρλο παραμένει τρομερά cool και μας κάνει ν' απορούμε με την ψυχοσύνθεσή του και το γεγονός πως δεν αισθάνεται ποτέ πίεση. Κι αυτό γιατί ξέρει ότι έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα του, όμως, για πόσο ο Πορτογάλος θα τον ... ξελασπώνει; Και η αλήθεια είναι πως ο CR7 σε ακόμα ένα ματς είναι αυτός τον οποίο η Γιουβέντους χρειάζεται πολύ. Περισσότερο ίσως και από την αναμέτρηση με την Ρόμα. Μάλλον... εύκολο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, όσο κι αν οι «παρτενοπέι» έχουν clean sheets στα πρώτα τους ματς στο φετινό πρωτάθλημα με 8-0 σύνολο τερμάτων...

Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ: Να... δαγκώσει για τη νίκη

Όχι, όχι, μην το παρεξηγήσετε. Τον αγαπώ και τον πάω πολύ τον Λουίς Σουάρες. Δεν τα ασπάζομαι αυτά τα δαγκώματα στους αντιπάλους. Αν και τολμώ να πω, ότι είμαι περισσότερο με Ντιέγκο Κόστα για το νεύρο του. Είναι... αλλιώς ρε παιδάκι μου να βλέπεις το τσαγανό. Και αυτό θεωρώ ότι πρέπει να βγει από την ομάδα του Σιμεόνε. Τσάμπα είπαμε για ωραίο ποδόσφαιρο και αλλαγές στο πρώτο παιχνίδι με την «εξάρα»; Πρέπει να το ξαναβρεί ο «Τσόλο» πριν τη διακοπή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα