Το Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τα μέτρα κατά του κορονοϊού σε αποστολές και μεταγραφές

Gazzetta team
Το Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τα μέτρα κατά του κορονοϊού σε αποστολές και μεταγραφές

bet365

Οι απαραίτητες οδηγίες και τα μέτρα που πρέπει ν' ακολουθούν οι αποστολές των ομάδων που ταξιδεύουν από και προς το εξωτερικό, όσα θα πρέπει ν' αποφεύγουν και να τηρούν, αλλά και το θέμα των παικτών που φτάνουν στην χώρα μας ως μεταγραφές, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.

Η ΓΓΑ ενημέρωσε επίσημα για την απομόνωση στο ξενοδοχείο δίχως πρόσβαση από άλλους πελάτες του καταλύματος, τα γεύματα σε συγκεκριμένους χώρους, η αποφυγή συναντήσεων με αθλητές από χώρες με σοβαρά επιδημιολογικά δεδομένα, το μοριακό τεστ που οφείλουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές που φτάνουν στη χώρα μας ως μεταγραφές αλλά και τα βήματα που ακολουθούνται σε περίπτωση κρούσματος.

Όλα αυτά, φυσικά, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ταξίδι στην Αγγλία για τον επαναληπτικό με τη Γουλβς και ενδεχομένως να φτάσει και στη Γερμανία στο Final-8 του Europa League.

Μπορείτε να τα διαβάσετε όλα εδώ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα