Τηλεμαραθώνιος ΠΣΑΠ - Gazzetta.gr: Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία (vid, pics)

Gazzetta team
Τηλεμαραθώνιος ΠΣΑΠ - Gazzetta.gr: Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία (vid, pics)

bet365

Ο τηλεμαραθώνιος του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr εν μέσω πανδημίας είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και πλέον ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών άρχισε την παράδοση του ιατρικού υλικού που αγοράστηκε με τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί!

Ήταν Παρασκευή 3 Απριλίου. Η καραντίνα λόγω covid-19 στην... κορύφωσή της, το #menoumespiti σε ημερήσια βάση, ο κόσμος φοβισμένος και όλες οι δομές υγείας έκαναν έκκληση για βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσουν τον «αόρατο εχθρό». Ο ΠΣΑΠ πήρε την πρωτοβουλία για την διοργάνωση τηλεμαραθωνίου ώστε να μαζευτούν χρήματα για τον ιερό αυτό σκοπό και φυσικά το gazzetta δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί.

Έδειξε άμεσα τα αντανακλαστικά του και την κοινωνική ευαισθησία του. Για περισσότερες από 5 ώρες οι διευθυντές του gazzetta.gr, Βασίλης Σαμπράκος και ο Μιχάλης Τσόχος φιλοξένησαν περίπου 100 ανθρώπους του αθλητισμού. Αθλητές της πρώτης γραμμής, από όλα τα αθλήματα, από όλες τις ομάδες.

Η ανταπόκριση όλων ήταν συγκινητική, είτε με τις μεγάλες προσφορές που έγιναν και προκάλεσαν αίσθηση όπως αυτή των 100.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είτε με ένα απλό SMS που όμως έπιασε τόπο! Άλλωστε ο στόχος ήταν κοινός όλων. Και επιτεύχθηκε αφού πλέον, ακριβώς 2 μήνες μετά, έφτασε η ώρα όλη εκείνη η τεράστια κινητοποίηση να πάρει... σάρκα και οστά όπως από την πρώτη στιγμή είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών, Γιώργος Μπαντής.

Η αρχή έγινε το πρωί της Τετάρτης (3/6), με την παράδοση του ιατρικού υλικού στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Οι ποδοσφαιριστές Αντελίνο Βιεϊρίνια, Δημήτρης Πέλκας, Νικολά Ντιγκινί, Αλέξανδρος Καλογερής, Φιόρι Ντουρμισάι, Δημήτρης Αμαραντίδης, Βαγγέλης Μόρας και Εντουάρντο Μπρίτο, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Γιώργο Μπαντή, προσέφεραν στο νοσοκομείο έναν φορητό ψηφιακό ανιχνευτή ακτινογραφίας για το Ακτινοδιαγνωστικό του Τμήμα και ευχαρίστησαν το προσωπικό του για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά και με αυταπάρνηση.

Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή, αφού έπεται και συνέχεια μιας και το υλικό που συγκεντρώθηκε συνολικά θα διανεμηθεί σε έντεκα νοσηλευτικά ιδρύματα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

 

Τελευταία Νέα