«Ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προστατέψουμε όσους θα έρθουν στο Κολοκοτρώνης»

Gazzetta team
«Ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προστατέψουμε όσους θα έρθουν στο Κολοκοτρώνης»

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Κενές, έστειλε μήνυμα... ασφάλειας ενόψει των ματς που θα γίνουν στο Κολοκοτρώνης.

Το μήνυμα του αντιπρόεδρου του Αστέρα στο arcadiasports.gr:

«Πρόκειται για διεξαγωγή αγώνων με διαφορετικούς και πρωτόγνωρους όρους για όλους μας. Το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όμως, ήταν πάντα ένα ασφαλές γήπεδο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ένα club που πάντα βαδίζει με οργάνωση και συνέπεια και με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσουμε και σ' αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη.

Έχουμε μελετήσει με πολύ μεγάλη προσοχή το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας για τη διεξαγωγή των αγώνων και με συλλογική δουλειά θα φροντίσουμε για την τήρησή του. Βασικό μέλημα για όλους μας στον ΑΣΤΕΡΑ είναι η προστασία της υγείας των μελών του αγωνιστικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, αλλά και των ανθρώπων που θα φιλοξενηθούν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" τις ημέρες των αγώνων. Θα κάνουμε, λοιπόν, ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την προστατέψουμε.

Με σεβασμό στους κανόνες υγείας, αλλά και στο προϊόν του ποδοσφαίρου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ και σε αυτή την περίπτωση θα δουλέψει με την οργάνωση που τον χαρακτηρίζει και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα