Άρσεναλ: Εμπνευσμένη από θρίλερ η νέα εκτός έδρας φανέλα (pic)

Άρσεναλ: Εμπνευσμένη από θρίλερ η νέα εκτός έδρας φανέλα (pic)

Gazzetta team
Άρσεναλ: Εμπνευσμένη από θρίλερ η νέα εκτός έδρας φανέλα (pic)

bet365

«Αιματηρή» ήταν η έμπνεση των σχεδιαστών της Adidas για τη νέα εκτός έδρας φανέλα της Άρσεναλ, η οποία μοιάζει βγαλμένη από splatter θρίλερ

Το να «ματώνεις τη φανέλα» σταματά πλέον να είναι ακόμη ένα κλισέ. Οι σχεδιαστές της Adidas είχαν κέφια, όρεξη για κάτι διαφορετικό και έμπνευση, για να δημιουργήσουν την πιο εναλλακτική ίσως εμφάνιση στην ιστορία της Άρσεναλ και μάλλον το πέτυχαν.

Όπως προκύπτει από τα σχέδια που διέρρευσαν στο twitter, η νέα εκτός έδρας φανέλα των Κανονιέρηδων θα έχει επιρροές από... θρίλερ, στο στυλ μιας επιφάνειας μαρμάρου μπορντώ χρώματος που θυμίζει αίμα. Κάποιοι θεωρούν την απόχρωση ανάλογη με την εμβληματική μοβ φανέλα του 2006, αλλά σε κάθε περίπτωση η φανέλα δείχνει ξεχωριστή και εντυπωσιακή.

Βέβαια, στη θέα της εικόνας δεν έλειψαν και οι επικές παρομοιώσεις από τους χρήστες των social media, με ορισμένους να το παραλληλίζουν με πανωφόρι... χασάπη, άλλους με παγωτό ράσπμπερι, ενώ οι λάτρεις της έβδομης τέχνης το συνέκριναν με το ματωμένο σακάκι του Πάτρικ Μπέιτμαν στην ταινία «American Psycho».

 

Τελευταία Νέα