Ωρα για ντέρμπι esports: Οι 10άδες της Εθνικής μας για τα ματς με την Τουρκία!

Gazzetta team
Ωρα για ντέρμπι esports: Οι 10άδες της Εθνικής μας για τα ματς με την Τουρκία!

bet365

Ελληνοτουρκική μάχη στην πρεμιέρα του esPro Nations League! Η Τουρκία θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής μας και μέσω του Gazzetta θα δείτε τις δύο αυτές δυνατές αναμετρήσεις. Ποιές είναι οι 10άδες της Ελλάδας.

Η Τουρκία είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στο PesPro Nations League και οι δύο αγώνες της Ελλάδας για την πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθούν απόψε, Τρίτη, στις 23:30 και ενώ θα υπάρξει live streaming, το οποίο θα μπορείτε να δείτε και μέσα από το Gazzetta,gr.

Υπάρχει όμως και το pregame του ματς. Και αυτό διότι έγιναν γνωστές οι δύο δεκάδες από μεριάς της Εθνικής μας για τις αναμετρήσεις με τους Τούρκους, που μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Για την Ελλάδα αυτή θα είναι η πρώτη της δοκιμασία με τους πρώτες δύο εντός και εκτός αγωνιστικές απέναντι στους Τούρκους σε ένα πρωτάθλημα με 30 αγώνες στο σύνολο.

Η 10άδα της Ελλάδας για το πρώτο ματς με την Τουρκία (τον 11ο παίκτη τον ελέγχει ένας εκ των αρχηγών του κάθε αγώνα, ο οποίος έχει τον έλεγχο και του παίκτη του αλλά και του τερματοφύλακα)

Η δεκάδα της Ελλάδας για το 2ο ματς με την Τουρκία

 

Τελευταία Νέα